Το πόστερ του The Last of Us Part II μας δίνει νέα οπτική για το παιχνίδι

Ένας λύκος και μια κιθάρα.

Μια νέα επίσημη αφίσα του The Last of Us Part II που δείχνει τον Joel κυκλοφόρησε για το Outbreak Day 2018, και ίσως μας δώσει την καλύτερη ως τώρα ματιά στο επερχόμενο παιχνίδι.

Διαθέσιμο στο site του παιχνιδιού, το πόστερ δείχνει τον Joel να κάθεται κάτω σε κάτι που φαίνεται να είναι ένα ξύλινο δάπεδο και να παίζει κλασική κιθάρα δίπλα σε έναν λύκο. Οι εχθροί στο τελευταίο gameplay αποκαλούσαν την Ellie "Λύκο," εννοώντας

πως το κτήνος αντιπροσωπεύει την πρωταγωνίστρια του sequel.

Αν και τα μάτια του είναι κρυμμένα, φαίνεται να έχει νέο κούρεμα και να είναι στην ίδια ηλικία με το πρώτο παιχνίδι, αν και ο τίτλος λαμβάνει χώρα αρκετά χρόνια αργότερα. Παράλληλα βλέπουμε πεταλούδες, το τατουάζ της Ellie στο Part II.

Η 26η Σεπτεμβρίου σηματοδοτεί το Outbreak Day. Για το Outbreak 2018 είχαμε avatars του παιχνιδιού, theme για το PS4, μπλουζάκι με το τατουάζ της Ellie, το Soundtrack του The Last of Us και άλλα διάφορα μαζί με την αφίσα.

Την ίδια ώρα το πρώτο κεφάλαιο είχε έκπτωση 50% στο PlayStation Store (60 για τους κατόχους Plus) στη Βόρεια Αμερική ως τις 2 Οκτωβρίου.

Για περισσότερα για τον τίτλο δείτε πως η Ellie θα έχει έναν NPC companion και πως το The Last of Us ξεπέρασε τις 17 εκατομμύρια πωλήσεις.

Για περισσότερα νέα μείνετε συντονισμένοι στο IGN Greece.

Ο Πάνος είναι συντάκτης του IGN Greece, ζυθοποιός και φανατικός της λογοτεχνίας τρόμου. Βρείτε τον στο Facebook ή στην τοπική σας pub.

IGN GreeceΟ Neil Druckmann ανεβαίνει τα σκαλιά της ιεραρχίαςPSX 2017: Νέα Teases από τον Director του The Last of Us Part 2Οι θεωρίες και οι ερωτήσεις γύρω από το νέο trailer του The Last of Us Part 2

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα