Η Marvel Comics μας προετοιμάζει για νέα ομάδα Guardians

Κανένας από τους παλιούς γνωστούς μέχρι στιγμής.

H Marvel Comics έχει μεγάλα σχέδια για τους Guardians of the Galaxy το 2019, μεταξύ των οποίων μια νέα σειρά από την ομάδα του "Thanos Wins", του Donny Cates και Geoff Shaw. Η νέα σειρά θα εισάγει μια μεγαλύτερη και πιο εκλεκτική ομάδα των Guardians και τώρα η Marvel

ξεκίνησε να αποκαλύπτει ποιοι θα την αποτελούν.

H Marvel δημοσίευσε μια νέα teaser εικόνα που αποκαλύπτει μερικά από τα μέλη των νέων Guardians, ενώ κρύβει άλλα. Δείτε την παρακάτω:

Art by David Marquez. (Marvel Comics)

Οι χαρακτήρες που βλέπουμε είναι οι Cosmic Ghost Rider, Gladiator, Moondragon και Beta Ray Bill.

Η νέα ομάδα φαίνεται να διαφέρει αισθητά από των Guardians των τελευταίων χρόνων, που επικεντρώνονταν στους γνωστούς από το MCU, Star-Lord, Gamora και Drax. Από τους νέους ήρωες, μόνο η Moondragon έχει εμφανιστεί ως μέλος της ομάδας προηγουμένως.

Ο Cosmic Ghost Rider είναι μια νέα προσθήκη στην "κοσμική" Marvel. Δημιουργήθηκε από τους Cates και Shaw στο "Thanos Wins" και ήταν μια έκδοση του Frank Castle από το μέλλον. Ο χαρακτήρας έχει δική του σειρά αυτή τη στιγμή, αλλά απ' ότι φαίνεται θα αποκτήσει μεγαλύτερο ρόλο στο Marvel Universe.

Guardians of the Galaxy promo art by Geoff Shaw. (Marvel Comics)

Ποιους άλλους ήρωες θα θέλατε να δείτε ως μέλη των νέων Guardians;

Η Γεράκου Γιώτα είναι director του IGN Greece και μπορείτε να την βρείτε στο Facebook ή στο Instagram να σπαμμάρει βιβλία.

IGN GreeceΝέο κόμικ για την καθημερινή ζωή του Spider-ManNYCC: Τα μεγάλα κόμικ της Marvel που θα μας έρθουν το 2019Ο Miles Morales επιστρέφει ως Spider-Man με νέα σειρά κόμικς

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα