Η DC εξαπλώνεται και άλλο στη μικρή οθόνη με τη σειρά "Secret Six"

Περισσότερα κόμικς στην τηλεόραση!

Και άλλη μια σειρά κόμικς της DC αποκτά τηλεοπτική μεταφορά. Σύμφωνα με το Variety, το CBS αποφάσισε να φτιάξει ένα πιλοτικό επεισόδιο για το "Secret Six".

Ο Rick Muirragui (Suits, Charmed) θα είναι σεναριογράφος και εκτελεστικός παραγωγός της νέας δραματικής σειράς. Οι Bill Lawrence (Scrubs, Rush Hour) και Jeff Ingold (Rush Hour, Undateable) θα είναι επίσης εκτελεστικοί παραγωγοί της νέας δραματικής

σειράς.

Το "Secret Six" έκανε το ντεμπούτο του το 1968 και έχει ακολουθήσει τέσσερις διαφορετικές ομάδες, οι οποίες αποτελούνται από έξι άτομα. Τα πρώτα μέλη της ομάδας ήταν απλοί χαρακτήρες. Αρχηγός του είναι η μυστηριώδης φιγούρα Mockingbird. Όταν η σειρά απέκτησε reboot, τα μέλη της ομάδας άλλαξαν και αντικαταστάθηκαν από γνωστούς κακούς, όπως οι Harley Quinn, Deadshot, Lex Luthor, Bane, Joker, κ.α.

Στα κόμικς, τα μέλη της ομάδας εκβιάζονται από τον Mockingbird για να συνεργαστούν μαζί. Πολλές φορές υπάρχουν υπόνοιες ότι ο Mockingbird είναι ένας από τους πέντε άλλους χαρακτήρες, και αυτό έχει αποδειχτεί, καθώς σε μία από τις σειρές τον Mockingbird ενσαρκώνει ο Lex Luthor.

Σε σχετικά νέα με το κανάλι, κυκλοφόρησε το πρώτο teaser για το "Twilight Zone" του Jordan Peele και μάθαμε πολλές εξελίξεις για τη 2η σεζόν του "Star Trek: Discovery".

Όσον αφορά την DC και αυτά που ετοιμάζει, έχουμε την νέα αφίσα του "Aquaman", μια σκηνή της επερχόμενης ταινίας "Joker" και όλες τις πρεμιέρες του DC Universe. Επίσης, ο James Gunn θα γράψει και θα σκηνοθετήσει το "Suicide Squad 2".

IGN Greece Θα 'τρελαθούμε' με το reboot του "Mad About You" Η Rosamund Pike πρωταγωνιστεί σε μεταφορά μυθιστορήματος και πάλι Ως απειλή για το μέλλον της τηλεόρασης φαίνεται η σωρεία προγραμμάτων στον CEO του FX

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα