Η Apple μεταφέρει το "Time Bandits" στη μικρή οθόνη

Η ταινία του Terry Gilliam, θα γίνει τηλεοπτική σειρά, αφού η Apple απέκτησε τα δικαιώματά της.

Η Apple έκανε το deal για να αποκτήσει τα δικαιώματα της αγαπημένης ταινίας του Terry Gilliam, "Time Bandits" ώστε να την μετατρέψει σε τηλεοπτική σειρά.

Οι πληροφορίες έρχονται από το Deadline, ότι η σειρά θα είναι συμπαραγωγή της Anonymous

Content, της Paramount Television και της Media Rights Capital. Ο Gilliam θα είναι εκτελεστικός παραγωγός.

Η ταινία "Time Bandits" ήρθε στους κινηματογράφους το 1980 και ήταν μια σκοτεινή, ανάρμοστη περιπέτεια σχετικά με τη φαντασία, τη γενναιότητα και τη φύση των ονείρων μας. Ακολουθεί τις περιπέτειες ενός 11χρονου, μανιακού με την ιστορία, που ονομάζεται Kevin και ο οποίος μια νύχτα σκοντάφτει πάνω σε έξι νάνους, που βγαίνουν από την ντουλάπα του. Είναι πρώην εργάτες του Ανώτατου Όντος που έχουν κλέψει έναν χάρτη που περιέχει όλες τις τρύπες του ιστού του χωροχρόνου, χρησιμοποιώντας τον για να πηδήξουν από την μια ιστορική εποχή στην άλλη ώστε να κλέψουν πλούσια αγαθά. Σε ολόκληρη την ταινία συναντούν διάφορους ιστορικούς και φανταστικούς χαρακτήρες, όπως ο Ναπολέων Βοναπάρτης και ο Ρομπέν των Δασών, ενώ το Ανώτατο Ον προσπαθεί ταυτόχρονα να τους φτάσει και να ανακτήσει τον χάρτη.

Το "Time Bandits" είχε δημιουργηθεί από την Handmade Films, εταιρεία που ο George Harrison – των Beatles – δημιούργησε μαζί με τον Denis O’ Brien. Η εταιρεία αυτή, μας έδωσε το Life of Brian που δημιούργησε ο Gilliam μαζί με την υπόλοιπη ομάδα των Monty Python, όπως επίσης και ταινίες όπως οι "Mona Lisa" και "Lock, Stock and Two Smoking Barrels".

Όμως η Handmade διαλύθηκε λόγω χρεών και δικαστικών διαμαχών και μηνύσεων μεταξύ του Harrison και του O’Brien. Αλλά το "Time Bandits", μιας και θεωρείται μια ιδιότροπη καλτ ταινία, το να γίνει τηλεοπτική σειρά είναι ο κατάλληλος τρόπος για να θυμηθεί κάποιος την κληρονομιά της εταιρείας παραγωγής της.

Ο Κωνσταντίνος Μακρής είναι συντάκτης στο IGN και παρουσιαστής στο ΖΜΑΚ. Τα υπόλοιπα, στο instagram του.

IGN GreeceΤο Facebook Watch προτιμά τη διαδραστική τηλεόραση από τα μεγάλα showΗ Lindsay Lohan θα βρεθεί με το MTV στη Μύκονο για νέο realitySDCC 2018: Σειρά κινουμένων σχεδίων "Super Dinosaur" αποκαλύπτει ο δημιουργός του "The Walking Dead"

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα