Τέλος για την Open Beta του H1Z1 Battle Royale

Άλλο ένα Battle Royale για τα PS4.

Η PS4 έκδοση του H1Z1 εγκαταλείπει την open beta του, καθώς το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει στα μέσα του Αυγούστου.

Όπως μπορούμε να δούμε και στο PlayStation Blog, ο "νέος" τίτλος Battle Royale θα φτάσει στο PSN Store στις 7 Αυγούστου

(δεν είναι τυπικά στη μέση του μήνα, αλλά θα δεχτούμε πιθανές ενστάσεις) και για τον εορτασμό της κυκλοφορίας του, η Daybreak Games θα προσθέσει αρκετές νέες επιλογές customization στο παιχνίδι.

Αρχικά, το παιχνίδι θα αποκτήσει δύο νέα όπλα, ένα RPG και ένα SOCOM ημιαυτόματο sniper.

Ακόμη, όσοι έχετε δίπλωμα οδήγησης, μπορείτε να τσεκάρετε το νέο ARV όχημα (εμείς περιμένουμε ακόμη τα 4x4 Datsun), με το οποίο θα μπορέσετε να μεταφέρετε έως και 5 "ξαδέρφια σας", έχοντας και μια ξεχωριστή θέση για τον marksman της "οικογενείας" σας.

Συνεχίζοντας, το Battle Pass του Season 1 θα είναι διαθέσιμο από την πρώτη ημέρα κυκλοφορίας του παιχνιδιού, έχοντας 3 διαφορετικές κατηγορίες rewards (free, premium και PS Plus) και 30 διαφορετικά rewards tiers, τα οποία θα γίνονται προσβάσιμα όσο θα κερδίζει κανείς περισσότερο EXP. Για όσους ενδιαφέρονται, η τιμή του Battle Pass για το Season 1 θα βρίσκεται κοντά στα €5,5 ενώ τα μέλη του PS Plus θα αποκτήσουν τα rewards της κατηγορίας PS Plus εντελώς δωρεάν.

Το H1Z1 κατάφερε να κινήσει το ενδιαφέρον 1,5 εκατομμυρίων παικτών μέσα στη διάρκεια της open beta για το PS4, αναμένοντας τους αριθμούς παικτών της πλήρης έκδοσης του παιχνιδιού.

Ο Γιώργος, όταν δεν κοιμάται όρθιος, είναι αρθρογράφος του IGN Greece. Εάν θέλετε να τον κυνηγήσετε με πυρσούς και τσουγκράνες, για κάποια "πατάτα" που είπε, θα πρέπει να περιμένετε να ξεπεράσει το ending του Infinity War ή βρίστε τον στο Twitter.

IGN GreeceΦήμη: Η Γερμανία θα απαγορεύει τα pre-orders σε παιχνίδια χωρίς ημερομηνία κυκλοφορίαςΜια μικρή "κρίση" περνάει το PlayStation NetworkΦωτογραφίες: Xbox Arena Festival 3 powered by ΠΛΑΙΣΙΟ

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα