Στο Netflix μετακομίζει η live action ταινία "Mowgli" του Andy Serkis

Θα προβληθεί μέσα στο 2019.

To Deadline αναφέρει ότι η δημοφιλής πλατφόρμα προβολών απέκτησε τα δικαιώματα της ταινίας από την Warner Bros. Το "Μowgli" είχε αρχικά προγραμματιστεί να προβληθεί στους κινηματογράφους στις 19 Οκτωβρίου αλλά πλέον θα προβληθεί στο Netflix μέσα στο 2019.

Η ταινία φαίνεται ότι θα είναι μια πολύ πιο σκοτεινή και ενήλικη εκδοχή της κλασσικής ταινίας κινουμένων σχεδίων "Jungle

Book". Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους συναντάμε τους Christian Bale, Cate Blanchett, Naomie Harries και Benedict Cumberbatch.

Επί του παρόντος έχουμε άλλη μια εκδοχή του "Jungle Book" από τους Disney και Jon Favreau. Η ταινία του 2016 ξεπέρασε σχεδόν το 1 δισεκατομμύριο δολάρια σε παγκόσμιες εισπράξεις.

Θα καταφέρει η νέα εκδοχή να έχει αντίστοιχη επιτυχία; Ο χρόνος θα δείξει. Μείνετε συντονισμένοι στο IGN Greece για τα τελευταία νέα και εξελίξεις.

IGN GreeceΟ Μόγλης/Mowgli - Teaser Trailer (Υποτιτλισμένο)Το νέο trailer της Warner Bros. αποκαλύπτει τον νέο ΜόγληΤο Βιβλίο της Ζούγκλας του Andy Sekris αλλάζει τίτλο και φέρνει νέες πληροφορίες για την πλοκή

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα