Οι Mercy και Otis Graves εισβάλλουν στον κόσμο του "Supergirl"

Νέα πρόσωπα στο cast.

Και αν και νομίζαμε ότι οι προσθήκες στο cast του "Supergirl" για τον τέταρτο κύκλο έχουν ολοκληρωθεί η σειρά μας εκπλήσσει ανακοινώνοντας έναν νέο κακό που θα αντιταχθεί στους ήρωες της National City. Όπως μαθαίνουμε από το Deadline η Rhona Mitra θα υποδυθεί την Mercy Graces, σωματοφύλακα του Lex. Στο πλευρό της θα δούμε επίσης τον Robert Baker ως Otis Graves, αδερφό της Mercy και δεξί της χέρι.

Βασισμένη

στον ομώνυμο χαρακτήρα της DC η Mercy Graves είναι μια πρώην πράκτορας του CADMUS που πάντα πίστευε στη μοναδικότητα των ανθρώπων. Με τον Lex και την Lillian στη φυλακή, η Mercy αναλαμβάνει την πρωτοβουλία και γίνεται ηγετική φιγούρα στο ολοένα και αναπτυσσόμενο κίνημα της National City για τα δικαιώματα των ανθρώπων. Από την πλευρά του ο αδερφός της αν και δεν έχει την εξυπνάδα της έχει εκτεταμένη γνώση για τον αφανισμό των εξωγήινων.

Η Mercy εμφανίστηκε για πρώτη φορά στο "Superman: The Animated Series" με την Lisa Edelstein να δανείζει τη φωνή της στην χαρακτήρα. Συνέχισε τις εμφανίσεις της σε τηλεοπτικές σειρές και κόμικς με την χαρακτήρα να υποδύονται κατά καιρούς λευκές, μαύρες και ασιάτισσες ηθοποιοί. Η πιο πρόσφατες εμφανίσεις της ήταν στα κόμικς του New 52 το 2011 όπου απεικονίστηκε ως ασιάτισσα και στο "Batman v Superman" του 2016 όπου και την ενσάρκωσε η Tao Okamoto. Η Rhona είναι Ινδικής και Ιρλανδικής καταγωγής.

Από την πλευρά του ο Otis Graves εμφανίστηκε στις "Superman" ταινίες με τον Christopher Reeve και δεν έχει εμφανιστεί στα κόμικς.

Οι νέοι χαρακτήρες έρχονται να προστεθούν στο πλευρό των επίσης νεοαφιχθέντων Dreamer, Agent Liberty και συνταγματάρχη Lauren Haley. Επιπρόσθετα θα απολαύσουμε τους ήδη υπάρχοντες χαρακτήρες σε νέες καταστάσεις, συμπεριλαμβανομένων των Martian Manhunter, Jimmy Olsen και Lena Luthor. Ο δε Brainiac 5 αναμένεται από την πλευρά του να κάνει περισσότερο συχνές εμφανίσεις, με τον ηθοποιό να προγραμματίζεται για τακτικές εμφανίσεις στη σειρά.

H πιο ενδιαφέρουσα λεπτομέρεια όμως είναι η παρουσία μιας νέας ενισχυμένης στολής που περιλαμβάνει μια μάσκα και ένα φωτιζόμενο έμβλημα στο στήθος.

Είναι όμως η Kara Zor-El που θα φορέσει τη στολή ή κάποια άλλη; Υπάρχει άλλωστε μια κακιά εκδοχή της Supergirl στην Σιβηρία. Ή θα μπορούσε ίσως αυτό να σηματοδοτεί την είσοδο ενός ακόμη χαρακτήρα όπως η Superwoman;

Η τέταρτη σεζόν "Supergirl" θα ξεκινήσει να προβάλλεται στις 14 Οκτωβρίου στο CW.

Πώς πιστεύετε ότι θα επηρεάσουν οι νέες αυτές προσθήκες την εξέλιξη της πλοκής; Πείτε μας την άποψή σας στα σχόλια.

IGN GreeceSDCC 2018: Σε νέα ύψη πετά το Supergirl στον τέταρτο κύκλοΟ Doomsday, Sam Witwer, έχει "μπλέξει" με την οικογένεια ElΤο "Supergirl" επιστρέφει με μία απώλεια και μία origin ιστορία

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα