O δημιουργός του "Sin City" παίρνει πίσω τα δικαιώματα των έργων του

Η Αμαρτωλή Πόλη επιστρέφει όπου ανήκει.

O Frank Miller απέκτησε πάλι τα τηλεοπτικά και κινηματογραφικά δικαιώματα του "Sin City", του neo-noir κόμικ που δημιούργησε το 1991 και το οποίο μεταφέρθηκε στον κινηματογράφο το 2005 και το 2014.

Σύμφωνα με το THR, η απόκτηση των δικαιωμάτων ήρθε μετά την πώληση της Weinstein Company στην Lantern Capital Partners για $289 εκατομμύρια.

Η Weinstein Company χρεοκόπησε τον Φεβρουάριο μετά από πολλές κατηγορίες κατά του Harvey Weinstein περί σεξουαλικής κακοποίησης, ο οποίος έχει

συλληφθεί με τις κατηγορίες για έξι σεξουαλικές κακοποιήσεις και βιασμούς στο Manhattan.

Ο Miller από την αρχή δεν ήθελε το "Sin City" να πέσει στα χέρια της Lantern Capital Partners. Οι δυο τους ήρθαν τελικά στην συμφωνία όπου ο Miller κρατά τα μελλοντικά δικαιώματα του graphic novel του, καθώς και αυτά της ταινίας "Sin City" (2005).

Το "Sin City: A Dame to Kill For" (2014), της οποίας τη διανομή έκανε η Weinstein Company, δεν ήταν μέρος του συμβιβασμού

Το 2017, η Weinstein Company και η Dimension, μαζί με τον πρώην showrunner του "The Walking Dead", Glen Mazzara, ετοίμαζαν την τηλεοπτική σειρά "Sin City", η οποία θα ένωνε χαρακτήρες και από τις δύο ταινίες. Δυστυχώς, μετά την ανακοίνωση της σειράς, δεν υπήρξε κάποια άλλη ενημέρωση.

Ο Miller ήταν και αυτός σκηνοθέτης του "Sin City" και του sequel του μαζί με τον Robert Rodriguez. Η πρώτη ταινία απέφερε κέρδη ύψους $158 εκ. ενώ ο προϋπολογισμός της ήταν μόλις $40 εκ. Το "Sin City: A Dame to Kill For" δεν τα πήγε και τόσο καλά αποφέροντας μόλις $39 εκ..

IGN GreeceΤο Hateful Eight Teaser μπορεί να συνδέεται με το Sin City 2SDCC 2014: Παρουσίαση του Sin City: A Dame to Kill ForSDCC 2014: Νέα αποκλειστική αφίσα για το Sin City: A Dame To Kill For

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα