To NBA Live 19 φέρνει τις γυναίκες στα ψηφιακά παρκέ

Για πρώτη φορά σε τίτλο basket.

Για πρώτη φορά στα χρονικά, οι gamers θα έχουν την ευκαιρία να δημιουργήσουν θηλυκούς χαρακτήρες μέσω του NBA Live 19.

Οι θηλυκοί χαρακτήρες θα συμμετέχουν σε όλα τα modes συμπεριλαμβανομένου του THE ONE και θα έχουν πρόσβαση σε όλα τα skills και τον εξοπλισμό που θα έχει ο τίτλος. Παράλληλα, θα μπορούν να δημιουργηθούν και ομάδες, μέσω του mode THE ONE, που θα παίζουν γυναικείοι αλλά και ανδρικοί χαρακτήρες.

Επίσης,

κατά τη διάρκεια δημιουργίας χαρακτήρα οι παίκτριες θα έχουν την δυνατότητα να πραγματοποιήσουν σάρωση προσώπου μέσω του NBA LIVE Companion App (iOS και Android). Ταυτόχρονα θα έχουν πρόσβαση σε εικονικές ικανότητες γνωστών αθλητριών όπως η Candace Parker.

Τα εν λόγω νέα έρχονται να ακολουθήσουν την προσθήκη των ομάδων του WNBA teams που πραγματοποιήθηκε στο NBA Live 18.

Σε άλλα νέα σχετικά με το NBA Live 19, ο Joel Embiis των Philadelphia 76er's θα κοσμεί το εξώφυλλο του παιχνιδιού και θα συστήσει ένα νέο σύστημα προόδου καθώς επίσης και γήπεδα του Παρισιού, της Βραζιλίας και των Φιλιππίνων.

Όπως ανακοινώθηκε στη φετινή Ε3, το NBA Live 19 θα κυκλοφορήσει για PlayStation 4 και Xbox One στις 7 Σεπτεμβρίου, με την demo έκδοσή του να γίνεται διαθέσιμη στις 24 Αυγούστου.

Ο Βασίλης Αλεπόπουλος είναι αρθρογράφος στο GR IGN και μπορείτε να τον κάνετε summon στο Twitter ή στο Facebook.

IGN GreeceΈρχεται η WOOOOO Edition για το WWE 2K19Το Grand Operations του Battlefield 5 θα έρθει λίγο μετά την κυκλοφορίαΑνακοινώθηκε η ημερομηνία της Beta για το Fallout 76

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα