H "Sade" η Αφρικανή πριγκήπισσα έρχεται από την Disney

Το στούντιο έτοιμο για άλλη μια live action μεταφορά.

Μια νέα πριγκήπισσα έρχεται στην Disney για να μείνει και να κλέψει τις εντυπώσεις.

Όπως μαθαίνουμε από το Deadline πρόκειται για την Sade ένα νεαρό αφρικανικής καταγωγής κορίτσι του οποίου το βασίλειο απειλείται από μια μυστηριώδη δύναμη και στην πορεία αποδέχεται τις

μαγικές τις δυνάμεις προκειμένου να προστατεύσει τον εαυτό της και τον λαό της. Με τη βοήθεια του πρίγκηπα, η Sadé ξεκινά μια επική περιπέτεια στοχεύοντας στο να σώσει το βασίλειό της.

Η live action παραμυθένια ταινία βασίζεται στην ιδέα των Ola Shokunbi και Lindsey Reed Plamer με τον σκηνοθέτη Rick Famuyiwa να αναλαμβάνει την παραγωγή. O Scott Falconer θα αναλάβει καθήκοντα εκτελεστικού παραγωγού μέσω της Verse Production. Από την πλευρά τους οι Tendo Nagenda και Zoe Kent επιβλέπουν την παραγωγή για λογαριασμό της Disney. Μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν πληροφορίες για το ποιος θα αναλάβει τη σκηνοθεσία.

Η ταινία θα αποτελέσει την πρώτη original Disney παραγωγή παραμυθιού με πριγκίπισσες όπου τον πρωταγωνιστικό ρόλο αναλαμβάνει γυναίκα αφρικανικής καταγωγής. Η πρώτη μαύρη πριγκίπισσα εμφανίστηκε το 2009 στο "The Princess and the Frog".

Θα κατορθώσει η νέα αυτή παραγωγή να κλέψει τις καρδιές του κοινού όπως οι προηγούμενες προσπάθειες του στούντιο; Ο χρόνος θα δείξει.

IGN GreeceΜήνυση από μέτοχο της FOX προς την Disney ώστε να μην γίνει το dealΗ Disney κατεβάζει τα ρολά στο στούντιο των "Planes" και "Fairies"Η Disney νικάει το αντιμονοπωλιακό καθεστώς και κατακτά (μάλλον) την Fox

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα