Για ακόμη μια σεζόν μαζί μας το 'The Dragon Prince'

"Επιστρέψτε σε ένα κόσμο μαγείας, φιλίας και δράκων."

To "The Dragon Prince", η σειρά κινουμένων σχεδίων του Netflix που κυκλοφόρησε τον Σεπτέμβριο, θα επιστρέψει για δεύτερη σεζόν το 2019.

Κατά τη διάρκεια του New York Comic Con 2018, τα νέα ανακοινώθηκαν μέσω του NX, επίσημου λογαριασμού του Netflix

στο Twitter για όλες τις επερχόμενες σειρές φαντασίας και επιστημονικής φαντασίας, με την περιγραφή "Επιστρέψτε σε ένα κόσμο μαγείας, φιλίας και δράκων το 2019. Είστε έτοιμοι για τη δεύτερη σεζόν του Dragon Prince;"

Δεν δόθηκε αριθμός επεισοδίων ή ημερομηνία κυκλοφορίας. Η πρώτη σεζόν, "Book 1: Moon", είχε 9 επεισόδια.

Return to a world of magic, friendship, and dragons in 2019. Are you ready for Dragon Prince Season 2? pic.twitter.com/fQs2mEs7Tu

— NX (@NXOnNetflix) 5 Οκτωβρίου 2018

To "The Dragon Prince was" είναι δημιουργία των Aaron Ehasz και Justin Richmond, O Ehasz είναι γνωστός από τη δουλειά του στο "Avatar: The Last Airbender", ενώ ο Richmond από το παιχνίδι "Uncharted 3: Drake’s Deception".

Στη σειρά δύο πρίγκιπες αναπτύσσουν μια απίθανη σχέση με το ξωτικό που είχε αποστολή να τους σκοτώσει, και ξεκινούν μια επική περιπέτεια για να φέρουν την ειρήνη στις χώρες τους.

Η Γεράκου Γιώτα είναι director του IGN Greece και μπορείτε να την βρείτε στο Facebook ή στο Instagram να σπαμμάρει βιβλία.

IGN GreeceΤα Χρονικά της Νάρνια μετατρέπονται σε ταινίες και σειρές για το NetflixΤρεις νέες σειρές επιστημονικής φαντασίας ανακοίνωσε το NetflixNetflix Spotlight: Οκτώβριος 2018

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα