Ο Robin μίλησε για τις δολοφονικές τακτικές του Batman στο "Titans"

Και για τη δική του στάση.

Κατά τη διάρκεια συνομιλίας με το IGN για τον ρόλο του στην ερχόμενη live-action σειρά "Titans" της συνδρομητικής υπηρεσίας DC Universe, ο Brenton Thwaites (Dick Grayson) εξήγηση τον λόγο για τον οποίο είδαμε όλο αυτό το μίσος προς το πρόσωπο του Batman.

Κατά τον πρωταγωνιστή, οι δολοφονικές τακτικές του Batman

ήταν που απομάκρυναν τον Robin, και αυτός είναι ο λόγος που στη νέα σειρά ο Robin πολεμά το έγκλημα μόνος του στο Detroit αντί στη Gotham. "Ο Batman είναι δολοφόνος και ο Robin θέλει να ξεφύγει από αυτό", δήλωσε ο Thwaites. "Η ιδέα είναι πως δεν θέλει και ο ίδιος να γίνει δολοφόνος. Και παρόλο που όλοι αυτοί οι τύποι που πολεμά είναι κακοί και αξίζουν, ξέρετε, αξίζουν αυτό που τους σερβίρει, πιστεύει πως όταν σκοτώνεις κάποιον περνάς τα όρια και γίνεσαι σχεδόν τόσο κακός όσο εκείνοι, οπότε είναι ξεκάθαρο ότι για τη σειρά υπήρξε με τον Batman, ο Batman ξεπέρασε τα όρια και του δίδασκε να κάνει το ίδιο, και τώρα προσπαθεί να ξεφύγει από όλο αυτό".

Η εξήγηση του Thwaites ξεκαθαρίζει και όσα είδαμε στο πρώτο trailer για το "Titans", όταν ο Robin δεν έκανε μόνο μια άγρια επίθεση σε μία ομάδα εγκληματιών αλλά έληξε και τη μάχη με τη δήλωση "F*** Batman". Φαίνεται πως για τη σειρά ο Robin δεν είναι ένας προγραμματισμένος δολοφόνος που κοιτά να σκοτώσει, αλλά απελπισμένα πολεμά την εκπαίδευση του επειδή δεν θέλει να μοιάζει σε τίποτα με δολοφόνο όπως ο Batman, και μισεί που ο Batman τον δίδαξε έτσι.

Ολόκληρη τη συνέντευξη μπορείτε να δείτε παρακάτω:

Νωρίτερα, ο Geoff Johns της DC σε δική του συνέντευξη εξήγησε την παρουσία της σκληρής γλώσσας. Ο συν-δημιουργός της σειράς δήλωσε πως, "Αυτό βασικά είναι μέρος της ιστορίας του 'Titans'", και συμπλήρωσε προσθέτοντας μερικά ακόμα στοιχεία για τη λεγόμενη ιστορία.

Η υπηρεσία streaming της DC έχει μερικές ακόμα σειρές να παρουσιάσει, το πρόγραμμα των οποίων μπορείτε να βρείτε εδώ. Το "Titans" έχει ήδη ανανεωθεί και για δεύτερη σεζόν και δύο συντελεστές του μίλησαν σχετικά με αυτή την απόφαση.

Αν δεν βρείτε την Θάλεια στο El Dorado, στην Middle Earth ή στην Grand Line, αναζητήστε την στο Facebook ή το Twitter.

IGN Greece'Τιτάνια' απόφαση πάρθηκε από την παραγωγή της σειράς "Titans"Titans: Αποκάλυψη-σοκ για την καταγωγή της StarfireΌταν ο Robin συνάντησε τον Robin

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα