Ο δεύτερος κύκλος του "American Gods" επισκέπτεται το Κάιρο

Ο Neil Gaiman έδωσε μερικές ενδιαφέρουσες πληροφορίες.

Μαζί με το cast του Starz και της σειράς "American Gods" στο New York Comic Con εμφανίστηκε και ο συγγραφέας Neil Gaiman, και μοιράστηκε μερικές λεπτομέρειες για τη δεύτερη σεζόν της σειράς.

Ο Gaiman αποκάλυψε ότι η πρεμιέρα του δεύτερου κύκλου θα πιάσει την ιστορία "μερικές ώρες μετά [από τα γεγονότα του φινάλε της πρώτης σεζόν], και τα πάντα θα πάνε προς το καλύτερο και προς το χειρότερο μαζί. Το πρώτο μέρος στο οποίο κατευθυνθήκαμε είναι το House

on the Rock, και έκλεισαν το πραγματικό House on the Rock για μερικές μέρες αφήνοντάς μας να κάνουμε τα γυρίσματα εκεί". Να σημειώσουμε εδώ πως, το Σπίτι στον Βράχο αποτελεί ένα αξιοθέατο του Ουισκόνσιν των Ηνωμένων Πολιτειών, ένα κτήριο περίπλοκης αρχιτεκτονικής δημιουργημένο από τον Alexander John Jordan Jr.

Για τους φαν του αρχικού μυθιστορήματος, ο Gaiman δήλωσε πως, "το πιο χρήσιμο κομμάτι πληροφορίας που μπορώ να σας δώσω είναι πως δεν θα πάμε στο Lakeside [στη δεύτερη σεζόν]- θα βρεθούμε στο Κάιρο, σε ένα γραφείο κηδειών... Οι Laura και Mad Sweeney θα ξεκινήσουν το δικό τους ταξίδι, το οποίο θα τους οδηγήσει σε μερικά εξαιρετικά ζεστά και εξωτικά μέρη, και πέρα αυτού, πιστεύω πως είναι δίκαιο να πούμε ότι τα πράγματα θα γίνουν χειρότερα για όλους με έναν δραματικά ενδιαφέροντα τρόπο".

Απευθυνόμενος στην κριτική των φαν για την εκδοχή του Technical Boy στη σειρά και την ακρίβεια σε σχέση με το βιβλίο, ο Gaiman απάντησε ότι, "Ο Technical Boy του 1999 δεν είναι ο Technical Boy του σήμερα... Και παίρνοντας αυτή την ιδέα, ξεκινήσαμε να παίζουμε μαζί της. Οπότε στο επεισόδιο 6, που είναι κατά κύριο λόγο τοποθετημένο στη δεκαετία του '30, γνωρίζουμε τον Telephone Boy, που προσφάτως έχει αντικαταστήσει τον Telegraph Boy, και με λίγη τύχη θα δούμε που θα πάει μετά".

Μερικά στοιχεία για τη δημιουργική φάση που εξελίσσεται πίσω από τη σκηνή συμπλήρωσε ο Gaiman. "Ένα από τα στοιχεία που μου έδωσαν πραγματική έμπνευση - που ήταν κατά κύριο λόγο από την άλλη μεριά του ωκεανού σε ένα δωμάτιο επεξεργασίας μίας διαφορετικής σειράς [το 'Good Omens' του Amazon] - ήταν το πόσο όλοι από το cast επένδυσαν στους χαρακτήρες τους, κατανόησαν τους χαρακτήρες τους. Οι συγγραφείς αυτής της σεζόν είναι όλοι καινούργιοι, και το cast εξασφάλισε πως η ακεραιότητα των χαρακτήρων τους δεν διακινδύνευσε ποτέ, και αυτό λέει πολλά και για τις δύο σειρές και επιπλέον το γεγονός πως έχουμε ηθοποιούς παγκόσμιας κλάσης που αγαπούν και κατανοούν το τι παίζουν και δεν είναι έτοιμοι να εκτεθούν".

Ο δεύτερος κύκλος του "American Gods" θα προβληθεί μέσα στο 2019, αφού θα έχει ξεπεράσει και τις δυσκολίες που έχει συναντήσει με τους showrunners.

Αν δεν βρείτε την Θάλεια στο El Dorado, στην Middle Earth ή στην Grand Line, αναζητήστε την στο Facebook ή το Twitter.

IGN GreeceΑκόμα ένας showrunner αποχωρεί από το "American Gods"Η Gillian Anderson θ' αντικατασταθεί στον 2ο κύκλο του American GodsΜε νέο showrunner θα κυλήσει η 2η σεζόν του "American Gods"

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα