Η νέα αφίσα του "Hellboy" ήρθε από την κόλαση με κούριερ

Φαίνεται κάπως τρομακτική ή είναι ιδέα μου;

Οι fans του "Hellboy" έχουν τη δυνατότητα να ρίξουν μια ματιά στην αφίσα του reboot και τους νέους χαρακτήρες χάρη στην δημοσίευση που έκανε ο πρωταγωνιστής, David Harbour, στον λογαριασμό του στο Τwitter.

"Θα έχει απίστευτη ζέστη αύριο στο Javits Center οπότε βγάλτε το μεγάλο κόκκινο χαλί γρήγορα. Ανυπομονώ να μιλήσω με τα αδέρφια μου για το #Hellboy", έγραψε ο Harbour στην δημοσίευση.

Πέρα από τον Hellboy, στην

αφίσα βλέπουμε τους Ian McShane ως καθηγητής Broom, Milla Jovovich ως Nimue/the Queen of Blood, Sasha Lane ως Alice Monaghan και Daniel Dae Kim ως Major Ben Daimio. Επίσης, υπάρχουν και μερικά 'χαριτωμένα' τερατάκια. Σκηνοθέτης είναι ο Neil Marshall (Game of Thrones, Westworld), και σεναριογράφοι οι Mike Mignola (δημιουργός του Hellboy), Andrew Cosby, και Christopher Golden.

O Mignola είχε ανακοινώσει το reboot στις αρχές της χρονιάς, και θα είναι συνέχεια των δύο προηγούμενων ταινιών που σκηνοθέτησε ο Guillermo del Toro (The Shape of Water) με πρωταγωνιστή τον Ron Perlman.

Η αναφορά του Harbour στο Javits Center ήταν αναφορά για το πάνελ της ταινίας στο New York City Comic-Con, όπου οι fans θα έχουν τη δυνατότητα να μάθουν περισσότερα για το "σκοτεινό" reboot. Η επίσημη σύνοψη μάς λέει ότι ο Hellboy βρίσκεται στην Αγγλία, όπου πρέπει να νικήσει την Nimue, σύντροφο του Merlin και Blood Queen. Αλλά η μάχη τους θα φέρει το τέλος του κόσμου, μια μοίρα που ο ήρωας προσπαθεί απεγνωσμένα να αποτρέψει.

Μέσα στην εβδομάδα φανερώθηκε η πρώτη αφίσα της ταινίας, στην οποία βλέπαμε τον Harbour ως Hellboy. Η ταινία έχει ορίσει ημερομηνία πρεμιέρας την 12 Απριλίου 2019.

Μέχρι τότε, ρίξτε μια ματιά στον κινηματογραφικό μας οδηγό για τον Οκτώβριο και πείτε μας στα σχόλια σε ποιες αίθουσες θα σας συναντήσουμε.

IGN GreeceΒγαλμένος από την κόλαση είναι ο Hellboy στην πρώτη αφίσα του rebootΑλλαγή στην ημερομηνία πρεμιέρας του reboot του "Hellboy"Μια μικρή μεγάλη πρώτη εμφάνιση του "Hellboy" θα γίνει τον επόμενο μήνα

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα