Μπορεί να δούμε την Margot Robbie ως Barbie στη νέα της ταινία

Ροζ και χρυσόσκονη παντού.

Η Margot Robbie βρίσκεται σε συζητήσεις για να μεταμορφωθεί στην Barbie για τη νέα της ταινία, σύμφωνα με το Variety.

Η ταινία θα βασίζεται στη γνωστή κούκλα που δημιούργησε η Mattel, και η Robbie λέγεται ότι θα είναι παραγωγός μαζί με τον πρόεδρο της Mattel, Robbie Brenner. Η ταινία αρχικά θα γυριζόταν στα στούντιο της Sony, αλλά όταν η συμφωνία

ακυρώθηκε, η Mattel πήρε πίσω τα δικαιώματα. Σύμφωνα με την ίδια πηγή, η ταινία λέγεται ότι θα γυριστεί από την Warner Bros. λόγω της συμφωνίας που έχει η Robbie με το στούντιο.

Το αρχικό σενάριο είχε δημιουργηθεί για την Amy Schumer στον πρωταγωνιστικό ρόλο και αργότερα για την Anne Hathaway όταν η Schumer αποχώρησε λόγω δυσκολιών στο πρόγραμμά της. Άγνωστο παραμένει το αν η Mattel θα χρησιμοποιήσει το ίδιο σενάριο ή θα το διαμορφώσει ως κωμωδία ενηλίκων.

H ταινία "Barbie" θα ακολουθεί στα πρότυπα των ταινιών "Splash", "Big" και "Enchanted", που διώχνουν τον βασικό χαρακτήρα από την Barbieland επειδή δεν είναι τέλειος και καταλήγει σε περιπέτεια στον πραγματικό κόσμο. Η ταινία ανακοινώθηκε αρχικά το 2014.

Η Robbie είναι γνωστή για τον ρόλο της ως Harley Quinn στο "Suicide Squad", έναν ρόλο που θα ξανενσαρκώσει σίγουρα για το sequel και το spin-off, "Birds of Prey". Ήταν υποψήφια για Όσκαρ Α'Γυναικείου Ρόλου για την ταινία "I, Tonya", όπου ενσάρκωσε την Tonya Harding, την διάσημη αθλήτρια του πατινάζ.

Αναμένουμε να τη δούμε στην επερχόμενη ταινία του Quentin Tarantino, "Once Upon a Time in Hollywood", όπου θα πρωταγωνιστήσει ως Sharon Tate.

Μέχρι να μάθουμε περισσότερες πληροφορίες για το μελλοντικό αυτό project, ας επικεντρωθούμε στο παρόν και στις ταινίες που βγαίνουν στους κινηματογράφους αυτόν τον μήνα με τον οδηγό μας. Μην ξεχάσετε να μας πείτε στα σχόλια σε ποιες αίθουσες θα σας συναντήσουμε.

IGN GreeceSDCC 2018: Μάγοι, τέρατα και υπερήρωες κατέκλυσαν το πάνελ της Warner BrosRyan Gosling και ο Donald Glover στη λίστα για τον ρόλο του Willy WonkaΗ επαναφορά του "The Cannonball Run" τρέχει στους αυτοκινητόδρομους

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα