"Όμορφο τέλος" για τον Tyrion Lannister του "Game of Thrones"

Αν και όχι απαραίτητα αίσιο.

Στις 7 σεζόν του "Game of Thrones" γνωρίσαμε τον Peter Dinklage μέσα από το πρόσωπο του Tyrion Lannister και τώρα, στην όγδοη, θα φτάσει η στιγμή που θα τον αποχαιρετήσουμε από τη δημοφιλή σειρά του HBO. Κατά τον ίδιο, ο χαρακτήρας του "τελειώνει όμορφα".

Ο Dinklage έκανε τη σχετική αποκάλυψη σε συνέντευξη του για το ET, λέγοντας πως όχι μόνο το δικό του τέλος είναι αξιοσημείωτο, αλλά ολόκληρης της σειράς είναι θαυμάσιο.

"Δεν υπάρχουν καλύτεροι συγγραφείς στην τηλεόραση από τους

Dan Weiss και David Benioff", δήλωσε ο Dinklage. "Το έληξαν τόσο θαυμάσια. Καλύτερα από ότι θα μπορούσα να φανταστώ και εσείς είσαστε έτοιμοι για αυτό. Τελειώνει όμορφα για τον χαρακτήρα μου είτε είναι τραγικά είτε όχι".

Ανεξάρτητα από το αν τελικά ο Tyrion θα έχει ένα τραγικό τέλος, η ερμηνεία του Dinklage με τον χαρακτήρα του υπήρξε εξαιρετικά επιτυχής, αφού κέρδισε και το βραβείο Emmy της κατηγορίας Καλύτερου Ηθοποιού Β' Ρόλου σε Δραματική Σειρά τρεις φορές και υπήρξε υποψήφιος ακόμα τέσσερις. Η πιο πρόσφατη του νίκη ήταν κατά τη διάρκεια της απονομής των βραβείων του 2018, όπου βρέθηκε συν-υποψήφιος με τον Nikolaj Coster-Waldau, που υποδύεται και τον μεγάλο του αδερφό για την ίδια σειρά, τον Mandy Patinkin του "Homeland", τον David Harbour του "Stranger Things", τον "Matt Smith" από το "The Crown" και του Joseph Fiennes του "The Handmaid's Tale".

Πολλοί ακόμα πρωταγωνιστές του "Game of Thrones" σχολίασαν το φινάλε του, περιλαμβάνοντας τη Sophie Turner (Sansa Stark), η οποία πιστεύει ότι το τέλος θα διχάσει τους φαν. "Σκέφτομαι ότι πολλοί φαν θα απογοητευθούν και πολλοί θα πετάνε στα σύννεφα", δήλωσε η ηθοποιός. Ο Nikolaj "Jaime" Coster-Waldau μίλησε για ένα πιο ευτυχές τέλος και η Μητέρα των Δράκων, Emilia Clarke, για ένα πιο σοκαριστικό.

Για όποιον θέλει να βρεθεί λίγο πιο κοντά στον κόσμο που έχτισε το HBO, βασισμένο στη σειρά μυθιστορημάτων του George R.R. Martin, ένα ταξίδι προσφέρεται στην Ιρλανδία προς εορτασμό του τελευταίου τηλεοπτικού κεφαλαίου του "Game of Thrones", ώστε οι φαν να πάρουν μία ιδέα από τα γυρίσματα της σειράς.

Η τελευταία σεζόν θα κάνει πρεμιέρα κάποια στιγμή μέσα στο 2019 και η οριστική ημερομηνία αναμένεται, ακόμα, να ανακοινωθεί.

Αν δεν βρείτε την Θάλεια στο El Dorado, στην Middle Earth ή στην Grand Line, αναζητήστε την στο Facebook ή το Twitter.

IGN Greece Η Sophie Turner μίλησε για το τελευταίο αντίο στη Sansa Stark Ταξιδέψτε στον κόσμο του Game of Thrones στην Ιρλανδία Νωρίτερα θα ήθελε να είχε τελειώσει το "Winds of Winter" ο George R.R. Martin

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα