Γη και ύδωρ ζητάει ο Πογκμπά για ν΄ανανεώσει με την Γιουνάιτεντ!

Κανείς από τους φίλους της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν έχει ξεχάσει το καλοκαιρινό σίριαλ, που ακούει στο όνομα Πολ Πογκμπά.
Φεύγει, ξαναφεύγει, πάει στη Γιουβέντους, κλείνει στη Ρεάλ. Ο Πογκμπά όλο το καλοκαίρι ήταν «φευγάτος» δείχνοντας πως θέλει να συνεχίσει αλλού την καριέρα του όχι όμως στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Δημοσίευμα από την Ιταλία, (tuttosport) έρχεται ν΄ανατρέψει τα όσα είχαμε διαβάσει και να «προβληματίσει» τους φίλους
της Μάντσεστερ, που στην πλειοψηφία τους δεν επιθυμούν να βλέπουν τον Γάλλο να φορά την φανέλα της ομάδας τους.

Ο Πογκμπά και ο εκπρόσωπός του, Μίνο Ραιόλα, φαίνεται να βρίσκονται σε συζητήσεις με την Γιουνάιτεντ για την ανανέωση του συμβολαίου του.

Ο Γάλλος ζητά το διόλου ευκαταφρόνητο ποσό των 658.000 ευρώ την εβδομάδα, κάτι που μεταφράζεται σε περίπου 32 εκατομμύρια το χρόνο με τους Ιταλούς ν΄αναφέρουν πως θέλει 34 εκατομμύρια ευρώ το χρόνο. H Μάντσεστερ φημολογείται πως θέλει τον Κρίστιαν Έρικσεν, κάτι που γνωρίζει ο παίκτης που δείχνει να θέλει ν΄ανανεώσει, ενώ στο μυαλό του βρίσκονται Ρεάλ και Γιουβέντους. Πάντως να σημειώσουμε πως ο Ρονάλντο παίρνει λιγότερα στη Γιουβέντους! (Ο Πορτογάλος με βάση το συμβόλαιο του, λαμβάνει 0.95 ευρώ το δευτερόλεπτο και 2.5 εκ ευρώ το μήνα).

Τι σημαίνουν 658.000 ευρώ την εβδομάδα;
31.584 εκατομμύρια το χρόνο
2.833.333 το μήνα
658.000 εβδομάδα
94.000 τη μέρα
3.916,66 ευρώ την ώρα
65,27 λεπτό
1.08 δευτερόλεπτο

Οι αριθμοί δεν είναι ακριβείς αλλά σαν δίνουν μια εικόνα του πόσα ζητάει ο Πογκμπά!
Η Μάντσεστερ έχει το δικαίωμα μονομερούς ανανέωσης του παίκτη το συμβόλαιο του οποίου λήγει το 2021, χωρίς δηλαδή να ρωτήσει τον ποδοσφαιριστή.
Ο Πογκμπά, έχει μέχρι στιγμής αγωνιστεί σε 4 ματς, δηλαδή 360 λεπτά στο πρωτάθλημα, ενώ κόντρα στην Κόλτσεστερ για το λιγκ καπ, η παρουσία του δεν ήταν η καλύτερη δυνατή. Με βάση τους αριθμούς που σας αναφέραμε πιο πάνω, αν είχε υπογράψει νέο συμβόλαιο με 658.000 ευρώ την εβδομάδα, τότε για 360 λεπτά χωρίς γκολ αλλά με δύο ασίστ, η Γιουνάιτεντ θα του είχε δώσει 23.497 ευρώ.
Στην Αγγλία έχει 99 ματς, 24 γκολ και 25 ασίστ.
Keywords
Τυχαία Θέματα