Ένα ακόμα Easter Egg αποκαλύφθηκε για το "Avengers: Infinity War"

Τα σχόλια των σκηνοθετών είναι εκπληκτικά.

Η ταινία της Marvel, "Avengers: Infinity War" είναι πλέον διαθέσιμη σε Digital HD κι ενώ οι fan θαμπώνονται από την ταινία και τα ειδικά εφέ, τα σχόλια είναι αυτά που μας εκπλήσσουν περισσότερο, καθώς περιέχουν ένα σημαντικό cameo. Ο σκηνοθέτης Joe Russo, μαζί με τον αδερφό του Anthony Russo, και τους σεναριογράφους Christopher Markus και Stephen McFeely, δηλώνουν ότι ο Kenneth

Branagh δανείζει την φωνή του στον Asgardian που στέλνει το σήμα κινδύνου, το οποίο είναι το πρώτο πράγμα που ακούς με το που ξεκινάει η ταινία. Δεν βλέπουμε ποτέ τον χαρακτήρα, αλλά ο Joe Russo είπε ότι η ανάμιξη του Branagh ήρθε αργότερα.

"Ήταν μια έκπληξη, παρεμπιπτόντως. Είχαμε την ιδέα πολύ αργότερα στο μοντάζ και ζητήσαμε από τον καταπληκτικό Sir Kenneth Branagh να έρθει και να πει το σήμα κινδύνου, πάνω στο logo, που σε βάζει στο κλήμα και ανοίγει με την σκηνή με τους Thor, Thanos και Loki”.

Ο σεναριογράφος Stephen McFeely πρόσθεσε “Αυτή η ταινία αρχίζει από την μέση, σωστά; Είναι τόσο γεμάτη με υλικό, που πρέπει να χρησιμοποιήσεις και τους τίτλους αρχής για να πεις την ιστορία”. Η φωνή του Branagh ακούγεται ενώ βλέπουμε το λογότυπο των Marvel Studios για την 10η επέτειό του, πριν δούμε το διαστημόπλοιο των Asgardian να δέχεται επίθεση από αυτό του Thanos, το Sanctuary II, το οποίο βλέπουμε στις σκηνές τέλους του "Thor: Ragnarok".

Ο Joe Russo πρόσθεσε ότι αποφάσισαν από νωρίς ότι θα ήταν “μια γρήγορη ταινία κλοπής” και ότι ήθελαν η πλοκή να είναι απλή, “γιατί υπήρχαν τόσοι πολλοί χαρακτήρες και ξέραμε ότι αν η ιστορία ήταν περίπλοκη, δεν θα βλέπαμε πολύ τις αλληλεπιδράσεις των χαρακτήρων”.

Αυτή δεν ήταν η πρώτη συνεργασία του Kenneth Branagh με το Marvel Cinematic Universe, αφού έχει σκηνοθετήσει την ταινία "Thor" (2011), αλλά δεν έχει ξανασχοληθεί με το MCU από τότε. Αν και αυτό δεν σημαίνει ότι ο σκηνοθέτης θα επιστρέψει στο κινηματογραφικό σύμπαν, είναι μια ενδιαφέρουσα προσθήκη στα Easter Eggs, της ταινίας.

Για περισσότερα για το "Infinity War", διαβάστε τι πιστεύει ο Joss Whedon για τον Thanos, αλλά και τι πιστεύει ο σκηνοθέτης του "Iron Man 3", Shane Black για μια σκηνή από την μάχη μεταξύ των Thanos και Spiderman.

Και φυσικά, μην ξεχάσετε να διαβάσετε το review της ταινίας και να μας πείτε την γνώμη σας στα σχόλια.

IGN Greece SDCC 2018: Ευχαριστημένος ο Whedon από την εξέλιξη του Thanos στο "Infiity War" SDCC 2018: Σε αποχή από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης οδήγησε τον Joe Russo o θάνατος χαρακτήρα στο "Infinity War" Avengers: Infinity War - Blu-ray, DVD και Digital Release Trailer

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα