Οι πωλήσεις του Switch συνεχίζουν την ανοδική και σταθερή πορεία τους

Λέτε να κάνουν την Nintendo να ξεχάσει το Wii U;

Προς τα τέλη του 2017 η Nintendo είχε προβλέψει τις πωλήσεις του Nintendo Switch για το πρώτο εξάμηνο του 2018 και τα τελικά αποτελέσματα την εξέπληξαν ευχάριστα.

Τα αποτελέσματα του πρώτου οικονομικού τριμήνου του έτους, αποκαλύπτουν ότι

οι πωλήσεις του Switch άγγιξαν τα 19,67 εκατομμύρια, ενώ οι τίτλοι που το υποστηρίζουν στο σύνολό τους πούλησαν 83,93 εκατομμύρια αντίτυπα.

Οι τίτλοι που αποφέρουν τα περισσότερα έσοδα δεν έχουν αλλάξει σε σχέση με το τέλος του έτους, καθώς συνεχίζουν να προσελκύουν σταθερά κόσμο. Χαρακτηριστικό παράδειγμα το Super Mario Odyssey που τον τελευταίο μήνα πούλησε 1,17 εκατομμύρια αντίτυπα φτάνοντας στο σύνολο τα 11,17 εκατομμύρια.

Στην συνέχεια ακολουθάει το Mario Kart 8 Deluxe με 10,35 εκατομμύρια αντίτυπα, που κυκλοφόρησε αρχικά τον Απρίλιο του 2017.

Το παιχνίδι έλαβε πρόσφατα και ένα δωρεάν update, ονόματι Breath of the Wild, όπου επιτρέπει τους παίκτες να λάβουν μέρος στους αγώνες ταχύτητας ως Link με το Master Cycle Zero που εμφανίστηκε για πρώτη φορά μέσω του Champion's Ballad DLC για το Breath of the Wild.

Παρακάτω ακολουθούν οι first party τίτλοι της Nintendo με τις περισσότερες πωλήσεις: Super Mario Odyssey - 11.17 εκατομμύρια αντίτυπα Mario Kart 8 Deluxe - 10.35 εκατομμύρια αντίτυπα The Legend of Zelda: Breath of the Wild - 9.32 εκατομμύρια αντίτυπα Splatoon 2 - 6.76 εκατομμύρια αντίτυπα 1-2 Switch - 2.45 εκατομμύρια αντίτυπα Arms - 2.01 εκατομμύρια αντίτυπα Kirby Star Allies - 1.89 εκατομμύρια αντίτυπα Xenoblade Chronicles 2 - 1.42 εκατομμύρια αντίτυπα Donkey Kong Country: Tropical Freeze - 1.40 εκατομμύρια αντίτυπα Mario Tennis Aces - 1.38 εκατομμύρια αντίτυπα

Ο Βασίλης Αλεπόπουλος είναι αρθρογράφος στο GR IGN και μπορείτε να τον κάνετε summon στο Twitter ή στο Facebook.

IGN Greece Ίσως να δούμε περισσότερα Cloud-Based παιχνίδια στο Nintendo Switch Παιχνίδια των SEGA Genesis και Master System έρχονται στο Nintendo Switch Η Nintendo ετοιμάζεται για την Ε3 2018

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα