Γονείς προσλαμβάνουν δασκάλους Fortnite για τα παιδιά τους

Parenting Royale!

Γονείς σε όλο τον κόσμο αρχίζουν να πληρώνουν για δασκάλους για να βοηθήσουν τα παιδιά τους να αναπτύξουν δεξιότητες στο Fortnite.

Η Wall Street Journal έγραψε ένα άρθρο που περιγράφει λεπτομερώς διάφορους γονείς και τα παιδιά τους που εμπλέκονται σε αυτό το φαινόμενο, ρωτώντας τους για τις εμπειρίες τους.

Μερικοί γονείς ισχυρίζονται ότι απλά δεν θέλουν τα παιδιά τους να χάνουν αγώνες, άλλοι παίρνουν μαθήματα για τον εαυτό τους έτσι ώστε να μην νοιώθουν τόσο αμήχανοι όταν παίζουν το παιχνίδι, και κάποιοι

παίρνουν ακόμη και μαθήματα μαζί με τα παιδιά τους με στόχο μια πιο οικογενειακή εμπειρία.

Αυτοί οι προπονητές βρίσκονται συνήθως στα κοινωνικά δίκτυα ή σε ιστοσελίδες εύρεσης τέτοιων προπονητών, με ένα site να ισχυρίζεται ότι έχει μισθώσει από το Μάρτιο περισσότερους από 1.400 προπονητές. Ένας 18χρονος προπονητής-επαγγελματίας παίκτης από τη Γιούτα, βρίσκει την κατάσταση περίεργη. "Ο μπαμπάς μου δεν θα πλήρωνε ποτέ για να κάνω μαθήματα βιντεοπαιχνιδιών", είπε.

H Μαριάντζελα (Angelgraph) είναι αρθρογράφος στο eSports Dep του IGN Greece. Όταν δεν γράφει ή δεν ασχολείται με τα social media του IGN, μπορείτε να τη βρείτε στο Facebook και το Twitter. Keep Gaming, Buddies!

IGN GreeceTo Fortnite 5.10 Update θα φέρει ένα νέο mode[Φήμη] Το επόμενο Sniper θα περνάει μέσα από wallsΕπιστρέφει το Playground Mode στο Fortnite

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα