Έντονη η γυναικεία παρουσία στην πρώτη φωτογραφία για το reboot του "Terminator"

Στους κινηματογράφους τον Νοέμβριο 2019.

Η Paramount αποκάλυψε μια πρώτη ματιά στο επερχόμενο sequel, "Terminator".

Στην εικόνα βλέπουμε την Linda Hamilton, που ξαναγύρισε για να ενσαρκώσει την Sarah Connor, μαζί με τις νεόφερτες Natalia Reyes (Dani Ramos) και Mackenzie Davis (Grace). Ωστόσο, δεν βλέπουμε πουθενά τον Arnold Schwarzenegger ή τον Gabriel

Luna. Δείτε την εικόνα παρακάτω:

Πρώτη ματιά στο sequel του "Terminator", από αριστερά στα δεξιά: Natalia Reyes (Dani Ramos), Mackenzie Davis (Grace) και Linda Hamilton (Sarah Connor).

Ο Tim Miller (Deadpool) θα σκηνοθετήσει την ταινία, η οποία θα είναι sequel του "Terminator 2: Judgment Day". Ο James Cameron, για πρώτη φορά μετά το "Terminator 2", θα εκτελέσει χρέη παραγωγού και θα είναι υπεύθυνος για το σενάριο του Billy Ray.

Οι Cameron και Miller είχαν ξανασυζητήσει τα σχέδιά τους για την επέκταση του franchise και για την κατεύθυνση που θέλουν να το πάνε, μεταξύ άλλων την επιστροφή του χαρακτήρα του Schwarzenegger.

Το reboot του "Terminator", μετά την καθυστέρησή του, θα κυκλοφορήσει στις 21 Νοεμβρίου 2019 (ΗΠΑ).

Διαβάστε επίσης, για το πως το reboot θα αψηφήσει τα γεγονότα των άλλων ταινιών, όπως και του "Terminator Genisys".

IGN GreeceΟι νέες αφίσες της εβδομάδας 23/07 - 29/07O David Leitch αναλαμβάνει να επαναφέρει το "Enter the Dragon"Modern Persuasion: Βασισμένη σε έργο της Jane Austen η νέα ταινία της Alicia Witt

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα