Χωρίς τους οπαδούς της απόψε η Σαμπντόρια!

Την απουσία τους στον αποψινό εξ αναβολής αγώνα της Σαμπντόρια με την Φιορεντίνα αποφάσισαν και όπως όλα δείχνουν θα κάνουν πράξη οι οργανωμένοι οπαδοί της ομάδας της Γένοβας!
Αφορμή για την συγκεκριμένη κίνηση, ο ορισμός του παιχνιδιού με την ομάδα της Τοσκάνης σε μια ώρα αιχμής για την πόλη.

Με τίτλο στην ανακοίνωσή τους οι Sampdoriani, «άδειο γήπεδο, ελεύθερη πόλη» επισημαίνουν το τεράστιο κυκλοφοριακό πρόβλημα που υπάρχει και θα διογκωθεί με την μεταφορά του κόσμου στο στάδιο «Λουίτζι Φεράρις» τονίζοντας μεταξύ άλλων τα εξής:

«Είναι μια ιστορία που συνδέεται
με αυτή της πόλης μας, με σεβασμό στη Γένοβα και την ανοιχτή πληγή που αντιμετωπίζουμε κάθε μέρα. Κάποιοι Γενοβέζοι το έχουν πληρώσει με τη ζωή τους, άλλοι με το σπίτι τους. Όλοι οι Γενουάτες πληρώνουν για την κυκλοφορία, τις κακουχίες, τα εμπόδια στην εργασία τους, την οικογενειακή ζωή και την καθημερινή ζωή. Δεν μπορούμε συνειδητά, να αδιαφορήσουμε σε μια τέτοια κατάσταση.
Αυτός ο αγώνας δεν έπρεπε να παιχτεί στο χρονικό διάστημα από τις 17.00 έως τις 19.00 (τοπική ώρα) !
Όχι, δεν είμαστε εκεί. Δεν ακολουθούμε τη Σαμπντόρια επειδή υπάρχουν στιγμές που η παράδοση ενός σήματος είναι πιο σημαντική από ένα ήδη πληρωμένο εισιτήριο ή μια προσωπική ευχαρίστηση ... Και αυτή τη φορά αυτό το σήμα πρέπει να δοθεί στην πόλη μας, η οποία είναι και η πόλη της Σαμπντόρια. Είμαστε σίγουροι πως κι ο τελευταίος φίλαθλος θα καταλάβει την αξία και το νόημα της χειρονομίας μας»

Καταβάλονται προσπάθειες από τη διοίκηση των "Μπλουτσερκιάτι" να αλλάξει ή να τροποποιηθεί ο συγκεκριμένος τρόπος διαμαρτυρίας, όμως ακόμα δεν υπάρχει κάτι που να δείχνει πως η ομάδα της Γένοβας θα έχει απόψε τη συμπαράσταση των οργανωμένων οπαδών της
Keywords
Τυχαία Θέματα