Κλοπ: «Κερδίσαμε γιατί είχαμε καρδιά!»

Στη γενναιότητα που έδειξαν οι παίκτες της Λίβερπουλ καθ’ όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης και κυρίως στα σημεία που οι αντίπαλοί τους προσπάθησαν να κερδίσουν το κάτι παραπάνω, απέδωσε τη νίκη των «ρεντς» επί της Παρί Σεν Ζερμέν ο Γιοιύργκεν Κλοπ.

Ο Γερμανός τεχνικός των φιναλίστ του περσινού Τσάμπιονς Λιγκ τόνισε πως εξ αρχής οι παίκτες του έπρεπε να δώσουν το 100% των δυνάμεών τους για να πάρουν τους τρεις βαθμούς, κάτι που έγινε τελικά και πήραν μια υπέροχη νίκη.

«Σήμερα δεν μάθαμε κάτι που δεν ξέραμε.
Ενάντια στην Παρί δεν μπορείς να παίξεις ούτε με το 95% των δυνάμεών σου. Μόνο αν τα δώσεις όλα μπορείς να νικήσεις. Ήταν υπέροχο, οι παίκτες μου ήταν γενναίοι και έδειξαν πως είχαν μεγάλη καρδιά. Ήταν εξαιρετικό»
Ο Κλοπ στάθηκε και στην υπέρβαση του σκόρερ του νικητήριου τέρματος της ομάδας του αποκαλύπτοντας ένα πρόβλημα όπως αυτό βασάνιζε τον ίδιο και το προπονητικό τιμ, τις παραμονές του αγώνα:

«O Φιρμίνο την προηγούμενη ημέρα δεν υπήρχε καμία πιθανότητα να παίξει. Δεν έδειχνε καλά στην προπόνηση. Αλλά τα κατάφερε και μας πρόσφερε το πιο ουσιαστικό πράγμα. Ήταν ωραίο πάντως να δούμε και τον Στάριτζ, ο οποίος με αποζημίωσε στο απόλυτο» είπε για τους δύο εκ των πρωταγωνιστών της πρώτης και τόσο σημαντικής, ηθικά και βαθμολογικά, νίκης της ομάδας του στη διοργάνωση..
Keywords
Τυχαία Θέματα