Αλέγκρι: «Είμαστε φαβορί αλλά ο τελικός είναι τον Ιούνιο!»

Η Γιουβέντους δοκιμάζεται στο «Μεστάγια» στην πρώτη της φετινή παρουσία στο Τσάμπιονς Λιγκ όπου μπαίνει με… φόρα έπειτα κι από την ενίσχυσή της με τον καλύτερο παίκτη του πλανήτη, τον Κριστιάνο Ρονάλντο

Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι δεν «κρύφθηκε» πίσω από τις λέξεις, τις παραμονές του αγώνα στη Βαλένθια τονίζοντας τις υψηλές προσδοκίες της ομάδας του:

«Η άφιξη του Κριστιάνο Ρονάλντο αύξησε την αυτοεκτίμηση όλων επειδή είναι ο καλύτερος στον κόσμο! Είναι ο κορυφαίος σκόρερ του Τσάμπιονς Λιγκ και είναι

λογικό φέτος να έχουμε περισσότερες πιθανότητες να φτάσουμε στον τελικό! Βέβαια πρέπει να κοιτάξουμε να κάνουμε την δουλειά μας αφού τώρα ξεκινά η διοργάνωση κι ο τελικός θα γίνει τον Ιούνιο!» τόνισε μεταξύ άλλων θέλοντας πάνω απ’ όλα να κρατήσει συγκεντρωμένους τους παίκτες του αφού όπως επεσήμανε : «.. η Βαλένθια είναι μια ομάδα του Τσάμπιονς Λιγκ και ναι μεν εμείς είμαστε ένα από τα 4-5 φαβορί να κατακτήσουν το τρόπαιο όμως αυτό οφείλουμε να το δείξουμε στο γήπεδο και σε ένα ματς λίγο… περίεργο λόγω των συνθηκών!»

Την αποστολή της Γιουβέντους περίμεναν στο αεροδρόμιο της Βαλένθια, περίπου 200 φίλαθλοι. Αρκετοί από αυτούς φορούσαν φανέλες της «Μεγάλης Κυρίας» ενώ αρκετοί δήλωναν την αγάπη τους στη Ρεάλ Μαδρίτης και στον Κριστιάνο Ρονάλντο ο οποίος και συγκέντρωσε τα περισσότερα βλέμματα!
άφιξη της Γιουβέντους στο αεροδρόμιο της Βαλένθια)

Keywords
Τυχαία Θέματα