Μαθήματα Fair Play από τον Τόττι Jr

Περήφανος όχι μόνον για την ποδοσφαιρική του αξία αλλά και για το ήθος του πρέπει να είναι ο μεγάλος Φραντσέσκο Τόττι για τον γιό του Κριστιάν.
Ο πρωτότοκος γιός του πρώην άσσου της Ρόμα και της εθνικής Ιταλίας αρχικά φρόντισε να δείξει απο νωρίς την κλάση του, κατά τη διάρκεια της συμμετοχής του με την ομάδα της Ρόμα στο Madrid Football Club, τουρνουά στο οποίο συμμετέχουν οι καλύτερες ομάδες της Ευρώπης που απαρτίζονται από παίκτες κάτω των 14 ετών.

Εκεί, ο μικρός Κρίστιαν "χτύπησε" δις,
με την αρχή να γίνεται στον αγωνιστικό χώρο όπου μετά από χτύπημα του αντίπαλου τερματοφύλακα στο κεφάλι χωρίς να το θέλει είχε την ευκαιρία να σκοράρει όμως εκείνος αρνήθηκε, διακόπτοντας το ματς για να πλησιάσει τον πορτιέρε και να του ζητήσει συγγνώμη και να τσεκάρει αν είναι καλά στην υγεία του.

Λίγο μετά, είχε έτοιμη και δεύτερη έκπληξη στο ιταλικό φίλαθλο κοινό όταν κλήθηκε να κάνει δηλώσεις, με τον γιο του εμβληματικού πρώην αρχηγού των "τζαλορόσι" να εντυπωσιάζει με την ευφράδειά του στα αγγλικά.
"Τι είπες στον τερματοφύλακα", ήταν μία από τις ερωτήσεις που του έγινε, με τον Κρίστιαν να απαντάει: "Τον ρώτησα αν είναι καλά, δεν με ενδιέφερε να σκοράρω, με ένοιαζε πώς ήταν εκείνη τη στιγμή".

(Ο Φραντσέσκο Τόττι με τον γιό του Κριστιάνο σε μια παλαιότερη φωτογραφία, τότε που ο πατέρας έδινε τις απαραίτητες συμβουλές στο παιδί του)
Keywords
Τυχαία Θέματα