Αποκάλυψη Novasports: Ο Παναθηναϊκός δοκιμάζει τον Κενυάτη ...Μέσι! (video)

Στο Κορωπί βρίσκεται τα τελευταία 24ωρα και δοκιμάζεται από τον Παναθηναϊκό ο Μοχάμεντ Κατάνα Νιάνζ. Ο 19χρονος Κενυάτης εξτρέμ με το παρατσούκλι "Μέσι Αγκέγκε", περνάει από το "μικροσκόπιο" των Πράσινων και αν ικανοποιήσει, τότε αρχικά θα αποκτηθεί για την Κ19 του συλλόγου.

Ο βραχύσωμος Αφρικανός μεσοεπιθετικός (ύψος 1,70) έκανε την Δευτέρα την "παρθενική" του προπόνηση με την πρώτη ομάδα του Τριφυλλιού και θα αγωνιστεί στο σημερινό φιλικό παιχνίδι προπονητικού χαρακτήρα της πρώτης ομάδας κόντρα στην ομάδα Νέων των Πράσινων (19/09, 18:15, "Γ. Καλαφάτης").

Ο Μοχάμεντ Νιάνζ έχει
γεννηθεί στις 24/12/1999 και έμαθε τα "μυστικά" του ποδοσφαίρου στη διάσημη Καταριανή ακαδημία Aspire Αcademy, με τη φανέλα της οποίας αναδείχθηκε MVP στο τουρνουά εφηβικών ομάδων Αλ Κας, σκοράροντας δύο γκολ κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης και από ένα απέναντι στην Ίντερ και την Μπενφίκα.

Μετά τις εντυπωσιακές του εμφανίσεις στο συγκεκριμένο τουρνουά, είχαν δείξει ενδιαφέρον για την απόκτηση του η "Βασίλισσα", αλλά και η Μπαρτσελόνα, ενώ πέρυσι υπέγραψε συμβόλαιο τριετούς διάρκειας με την Σπόρτινγκ Λισσαβώνας.

Ο "Μέσι Αγκέγκε" παραχωρήθηκε με τη μορφή δανεισμού στην ομάδα Νέων της Λεϊσόες, ενώ ο Πορτογαλικός σύλλογος δεν διατήρησε τον Νιάνζ στο ρόστερ του και ο Κενυάτης (διεθνής με την Κ20 της χώρας του), αφού βρέθηκε κοντά στη μεταγραφή του σε διάφορες βορειοευρωπαϊκές ομάδες, δοκιμάζεται από τον Παναθηναϊκό το τελευταίο διάστημα.

Οι παίκτες του Τριφυλλιού και ιδιαίτερα οι νεαρότεροι ποδοσφαιριστές της ομάδας, καλωσόρισαν θερμά τον Κενυάτη εξτρέμ, ενώ ο ίδιος δεν έκρυψε τη χαρά του για την παρουσία του στο Κορωπί και φρόντισε να φωτογραφηθεί με το Τριφύλλι στο στήθος και με τον Κίκο Μακέντα στα αποδυτήρια του "Γ. Καλαφάτης".
Keywords
Τυχαία Θέματα