Άλεξ Τάιους: "Μόνοι μας και όλοι σας"

Αναλυτικά τα όσα έιπε:

Για την φετινή σεζόν:

Νομίζω ότι θα έχουμε καλή σεζόν. Έχουν έρθει νέοι παίκτες που θα μας βοηθήσουν, έχουμε έναν εξαιρετικό προπονητή που κάνει καλή δουλειά στο χτίσιμο της χημείας της ομάδας. Ελπίζω πως θα συνεχίσουμε να βελτιωνόμαστε κάθε μέρα και να έχουμε μια εξαιρετική σεζόν".

Για την σταθερότητα που πρέπει να δείξει η Μακάμπι:

"Η σταθερότητα είναι το κλειδί. Πρέπει να τελειώνουμε καλύτερα τα παιχνίδια, πέρσι χάσαμε πολλά με 1-2 πόντους διαφορά σε ματς που χρειαζόμασταν πολύ, ειδικά στο τέλος της σεζόν. Αν το κάνουμε αυτό τότε λογικά
θα φτάσουμε στα πλέι-οφ και θα πετύχουμε τους στόχους μας".

Για το μεγαλύτερο ρόστερ που έχει φέτος η Μακάμπι:

Ναι, είναι σημαντικό πως έχουμε πιο βαθύ ρόστερ. Πρέπει να ζούμε στο τώρα ανεξάρτητα από το τι καλό ή κακό συμβαίνει και να μην απασχολούμαστε με το τι θα μπορούσαμε να έχουμε κάνει. Αν το κάνουμε , θα έχουμε καλή σεζόν.

Για το ρόλο του μέντορα που παίζει στους Ταρίκ Μπλακ και Τζόνι Ο΄ Μπράιαντ:

"Ναι, τους μαθαίνω τις μικρές λεπτομέρειες που θα τους δώσουν πλεονέκτημα. Είναι μεταβατική περίοδος για αυτούς, αφού έρχονται από το NBA. Νομίζω ότι προσαρμόζονται γρήγορα και είμαι ενθουσιασμένος που είναι εδώ, θα μας βοηθήσουν πολύ φέτος".

Για την αποψινή πρεμιέρα με τον Παναθηναϊκό:

"Είναι δύσκολα εδώ. Οι παίκτες του Παναθηναϊκού παίρνουν ενέργεια από τους φιλάθλους και είναι όμορφα να παίζεις εδώ. Πάντα νιώθω όμορφα όταν έρχομαι να παίξω εδώ. Νομίζω πως θα καταφέρουμε να αντλήσουμε και εμείς ενέργεια από το κοινό, να παίξουμε με τη νοοτροπία "μόνοι μας και όλοι σας". Όλοι είμαστε ενωμένοι και ελπίζω ότι θα καταφέρουμε να πάρουμε τη νίκη".
Keywords
Τυχαία Θέματα