“Σφράγισαν” οι προημιτελικοί στο Τιαντζίν

Οι έξι από τις οκτώ seeded παίκτριες στο ταμπλό του Tianjin Open έχουν προκριθεί στα προημιτελικά της διοργάνωσης, μετά και τη σημερινή, τελευταία ημέρα αγώνων για τον 2ο γύρο του θεσμού…

Σε τουρνουά των φαβορί εξελίσσεται το Κινέζικο Tianjin Open αυτής της εβδομάδας, στο WTA Tour. Σήμερα, ακόμη τέσσερις τενίστριες “έκλεισαν” τις θέσεις τους για την φάση των “8” της διοργάνωσης.

Η πρόκριση της Καρολίν Γκαρσία, Νο2 του ταμπλό, ξεχωρίζει. Η Γαλλίδα επιβλήθηκε της Ζανγκ από την Κίνα με 6-3, 6-4 και θα τεθεί αντιμέτωπη με την Πέτρα Μάρτιτς

στην επόμενη φάση του θεσμού.

Πέραν της Γκαρσία, και η Βελγίδα Ελίζ Μέρτενς, που διανύει κάκιστο δεύτερο μισό στη σεζόν, πέρασε στα προημιτελικά με νίκη σε βάρος της Γιάνα Τσεπέλοβα με 6-2, 6-3.

Η Μέρτενς θα παίξει απέναντι στην Σου Γουέι Χσιέχ στον επόμενο γύρο, με την κοπέλα από την Ταϊπέι να έχει επιπλέον μια μέρα ξεκούρασης από το Νο15 του κόσμου, μιας και έπαιξε και προκρίθηκε στα προημιτελικά, χθες.

Η Κέιτι Μπουλτέρ που απέκλεισε νωρίτερα στο τουρνουά την Μαρία Σάκκαρη, κέρδισε και σήμερα με 6-3, 1-6, 6-3 την qualifier Μπάρμπορα Κρεζκίκοβα και θα αντιμετωπίσει την Καρολίνα Πλίσκοβα, Νο1 του ταμπλό, στα προημιτελικά αύριο.

Τέλος, η Ελβετή Τιμέα Μπασίνσκι, επικράτησε της Γιαπωνέζας Μισάκι Ντόι με μεγάλη ανατροπή και σκορ 1-6, 6-3, 7-5, “σφραγίζοντας” την θέση της στις “8” καλύτερες του τουρνουά, όπου θα παίξει με την Αρίνα Σαμπαλένκα, σε ένα εξαιρετικά ενδιαφέρον ματς!

Για του λόγου το αληθές, πάντως:

Καρολίνα ΠλίσκοβαΚαρολίν ΓκαρσίαΕλίζ ΜέρτενςΑρίνα ΣαμπαλένκαΣου Γουέι ΧσιέχΠέτρα Μάρτιτς

Όλες οι παραπάνω τενίστριες, οι πρώτες έξι seeded δηλαδή στο Τιαντζίν αυτήν την εβδομάδα, βρίσκονται στα προημιτελικά, με τις μοναδικές seeded που δεν τα κατάφεραν να το κάνουν, να είναι η Ντανιέλ Κόλινς (Νο7) και η δική μας, Μαρία Σάκκαρη (Νο8).

Πέμπτη 11/10: 2ος Γύρος Tianjin Open

Garcia (France) beat Zhang (China) 6-3, 6-4
Mertens (Belgium) beat Cepelova (Slovakia) 6-2, 6-3
Boulter (Great Britain) beat Krejcikova (Czech Republic) 6-3, 1-6, 6-3
Bacsinszky (Switzerland) beat Doi (Japan) 1-6, 6-3, 7-5

SINGLES DRAW | OOP | TV SCHEDULE

Δημήτρης Χαλιάπας

The post “Σφράγισαν” οι προημιτελικοί στο Τιαντζίν appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα