The Walking Dead: Εξηγήσεις δόθηκαν σχετικά με τα όνειρα του Carl

Spoilers!!

H συνέντευξη περιέχει spoilers για το 5ο επεισόδιο της 9ης σεζόν "The Walking Dead"!!

Αν και ο Rick δεν πέθανε στο τελευταίο του Andrew Lincoln στο "The Walking Dead", τον ήρωά μας τον επισκέφτηκαν πολλά "φαντάσματα" του παρελθόντος. Ο Shane του Jon Bernthal, ο Hershel του Scott Wilson και η Sasha της Sonequa Martin-Green έδωσαν στον Rick συμβουλές και κίνητρο για να συνεχίσει τη μάχη του.

Ωστόσο, πολλοί fans απογοητεύτηκαν που ο Carl

(Chandler Riggs) και η Lori (Sarah Wayne Callies) δεν έκαναν την εμφάνισή τους, δεδομένης της σχέσης που είχαν με τον χαρακτήρα. Η showrunner της σειράς, Angela Kang μίλησε στο IGN και εξήγησε τον λόγο της απουσίας τους.

"Εμπνευστήκαμε από κάτι που λέγεται "Third Man phenomenon". Αυτό συμβαίνει όταν κάποιος είναι στο κατώφλι του θανάτου. Είναι ένα φαινόμενο κατά το οποίο οι άνθρωποι που έχουν επιβιώσει, πιστεύουν ότι είδαν κάποιον, ο οποίος τους βοήθησε. Είτε αυτός ο κάποιος είναι γνωστός, είτε άγνωστος. Εμφανίζεται από το πουθενά και τους βοηθά να κατέβουν το βουνό. Αυτός ο άνθρωπος δεν είναι εκεί στην πραγματικότητα. Είναι το ένστικτο επιβίωσης", εξήγησε η Kang.

"Δημιουργικά σκεφτήκαμε ότι αυτές οι ψευδαισθήσεις του Rick, τα όνειρα που είχε από τους Shane, Hershel και Sasha, έπρεπε να του δώσουν πράγματα που χρειαζόταν εκείνη την στιγμή: Ο Shane του έδωσε κουράγιο, ο Hershel του θύμισε τον λόγω του να ζεις και η Sasha του έδωσε τη σοφία της και του παρουσίασε τη μεγαλύτερη εικόνα", πρόσθεσε η Kang. "Αν ήταν η Lori και ο Carl στη μετά θάνατον ζωή, ίσως να ήθελε να σταματήσει, γιατί τους βρήκε και γιατί είναι σπίτι. Το μυαλό του δεν του επέτρεψε να τους δει, γιατί έπρεπε να συνεχίσει να ζει για την οικογένεια που έχει. Οπότε, γι' αυτό δεν έγινε. Και θέλουμε οι άνθρωποι να καταλάβουν το σκεπτικό μας πίσω από την όλη διαδικασία".

Η Kang εξήγησε ότι το εξαετές άλμα στον χρόνο έγινε για να μπορέσει η κόρη του Rick, η Judith, να έχει την ίδια ηλικία με τον Carl όταν ξεκίνησε η σειρά και έτσι να τελειώσει ο κύκλος του Rick.

"Αισθανθήκαμε ότι φέραμε την ιστορία σε ένα ενδιαφέρον σημείο, όχι μόνο γιατί δεν είχαμε ξανακάνει χρονικό άλμα, αλλά γιατί θα ήταν ένα ταιριαστό τέλος για το ταξίδι του Rick", είπε. "Ξεκίνησε προσέχοντας την οικογένειά του και μετά έχασε τους Lori και Carl, οι οποίοι ήταν τα δύο πρώτα άτομα που προστάτευε, αλλά βρήκε και πολλά παραπάνω. Άφησε πίσω ένα παιδί... που δεν υπάρχει λόγος που επιβίωσε, αλλά συνέβη, και λόγω της κοινότητας και της οικογένειας που βρήκαν προστατεύεται και μεγαλώνει. Όλο αυτό μας φάνηκε ένα ταιριαστό τέλος για την ιστορία του Rick στη σειρά, και μας δίνει πάτημα για το επόμενο κεφάλαιο της ιστορίας".

Σε σχετικά νέα, ο Andrew Lincoln αποχαιρέτησε τους fans της σειράς με ένα γράμμα, αλλά μετά ανακοινώθηκε ότι η ιστορία του δεν θα τελειώσει και θα συνεχιστεί με ταινίες. Φυσικά, ο ηθοποιός έκανε μερικές δηλώσεις σχετικά.

Πείτε μας τη γνώμη σας σχετικά με το επεισόδιο. Θέλατε να δείτε τους Lori και Carl; Πείτε μας στα σχόλια. Και μην ξεχάσετε να μείνετε συντονισμένοι στο IGN Greece για ό,τι νεώτερο στο τηλεοπτικό και κινηματογραφικό τοπίο.

IGN Greece Με τρεις ταινίες θα συνεχίσει η ιστορία του Rick Grimes του "The Walking Dead" The Walking Dead: Φωτογραφίες από το επεισόδιο "What Comes After"

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα