Ο Andrew Lincoln μίλησε για τις ταινίες του "The Walking Dead"

Μας το κράταγαν μυστικό από την 4η σεζόν.

Προσοχή. Παρακάτω υπάρχουν μερικά spoiler από το 5ο επεισόδιο της 9ης σεζόν του "The Walking Dead", "What Comes After".

Έφτασε και η στιγμή που είδαμε το τελευταίο επεισόδιο του Rick Grimes. Ο ηθοποιός που ενσαρκώνει τον γνωστό χαρακτήρα της σειράς "The Walking Dead" δήλωσε πρόσφατα πως αυτή "δεν είναι η αρχή του τέλους- είναι το τέλος της αρχής" και προϊδέασε τους φαν για μία συνέχεια του Rick. Λογικό, αφού τον είδαμε να επιβιώνει από μία μεγάλη έκρηξη

και να διασώζεται με ελικόπτερο. Μετά το τέλος του, η σειρά προχώρησε μερικά χρόνια μπροστά στον χρόνο, αποκαλύπτοντας μία μεγαλύτερη, ηλικιακά, Judith και νέους χαρακτήρες από τα κόμικ, του Magna, Yumiko, Luke, Connie και Kelly. Δεν είδαμε, ωστόσο, κανένα σημείο ζωής του Rick.

Όπως αποκαλύφθηκε στο Talking Dead, ο Lincoln πρόκειται να πρωταγωνιστήσει σε μία σειρά ταινιών που θα συνεχίσουν το ταξίδι του Rick, με την πρώτη να "εξερευνά το που πάει ο Rick και τι αντιμετωπίζει στην καινούργια γωνιά της αποκάλυψης".

Η εν λόγω ταινία αναμένεται να ξεκινήσει την παραγωγή της μέσα στο 2019 και θα φέρει την υπογραφή του Scott Gimple, επικεφαλής Περιεχομένου του αναπτυσσόμενου σύμπαντος του "Walking Dead". Οι ταινίες θα δημιουργηθούν σε παραγωγή AMC Studios και θα προβληθούν, πιθανότατα, στο δίκτυο του καναλιού, αλλά θα έχουν κανονική διάρκεια ταινίας, όπως και "την σκοπιά θεματικών ταινιών", σύμφωνα με τα λεγόμενα του Gimple.

"Μου αρέσει η ιδέα πως θα πούμε μία μεγαλύτερη ιστορία, ίσως από μία μεγαλύτερη άποψη", δήλωσε ο Lincoln σχετικά με τα καινούργια project του franchise. "Και ενδιαφερόμουν ανέκαθεν σχετικά με το τι συμβαίνει εκεί έξω, ξέρετε, αν υπάρχει ή όχι η επαφή με έναν ευρύτερο κόσμο. Θέλω να γνωρίζω το μετά όλων αυτών. Και υποθέτω πως το να μου είναι δυνατό να το αγγίξω αυτό σε μία ιστορία με αυτό το περιεχόμενο είναι μία συναρπαστική πρόταση... Ίσως να είναι η αρχή μίας μεγαλύτερης ιστορίας".

Σε συνέντευξη του με το The Hollywood Reporter, ο Lincoln αποκάλυψε πως το σχέδιο με την επιβίωση του Rick και τη συνέχεια της ιστορίας του σε ταινία βρισκόταν σε επεξεργασία από την 4η, μάλιστα, σεζόν.

Scott και εγώ μιλήσαμε στην 4η σεζόν - και μοιραζόμαστε μία παρόμοια οικιακή κατάσταση όπου και οι δύο έχουμε νέες οικογένειες και σχεδιάζαμε το πλαίσιο των πιθανότατα δύο, τριών και τεσσάρων επόμενων χρόνων των ζωών μας. Αποσπάσαμε κάποιον χρόνο εκτός αέρα που ακουγόταν αρκετά δικαιολογημένος: αν μπορούσαμε να το κάνουμε στην 8η σεζόν. Αυτό συνέπεσε με τους προσωπικούς μου λόγους- οι οποίοι, από δική μου άποψη, είναι πως δεν είναι τόσο εύκολο να μεταφέρεις τα παιδιά αφού μεγαλώνουν. Και ακόμα υπήρχε ένα κομμάτι του εαυτού μου που σκεπτόταν, 'Δεν πιστεύω πως έχω τελειώσει με αυτόν τον τύπο'. Αγαπώ αυτόν τον χαρακτήρα [μιλώντας για τον Rick Grimes]· αγαπώ τον κόσμο που κατοικούμε. Οπότε γιατί να μην δώσω μία προσπάθεια σε μία πιθανή συνέχεια της ιστορίας με έναν διαφορετικό τρόπο και ίσως να ολοκληρώσω την ιστορία του(;)".

Παρόλα αυτά, ο Lincoln αποκάλυψε πως μόλις στο τέλος του προηγούμενου έτους κατέληξαν στο να αφήσουν τον Rick να επιβιώσει, και πως έμεινε έκπληκτος που το AMC συμφώνησε με την ιδέα για τη συνέχιση της ιστορίας του μέσω ταινιών. "Σκέφτηκαν πως θα ήταν μία ενδιαφέρουσα και παρακινητική ιδέα να επεκταθούν πέρα της σύμβασης της σειράς", δήλωσε. "Ρεαλιστικά, αυτή η απόφαση είχε να κάνει μόνο με τον χρόνο. Για εμένα το να θέλω να κάνω μερικά περιορισμένα σε αριθμό επεισόδια τη χρονιά δεν θα με έκανε να αισθάνομαι πως κάνω τη δουλειά μου σωστά επειδή το να παίζω αυτόν τον ρόλο έχει καταλήξει να τα περικλείει όλα. Πιστεύω πως θα μπερδευόμουν με αυτό. Οπότε η ιδέα του να είναι εφικτό για εμένα να διατηρήσω την ιστορία και να εργάζομαι ακόμα τόσο σκληρά και να πω μια διαφορετική ιστορία με ένα ίσως πιο διευρυνόμενο αφηγηματικά τρόπο, έμοιαζε συναρπαστικό".

Και, ενώ ο Lincoln επέμεινε πως δεν γνωρίζει τίποτα σχετικά με την πλοκή που θα ακολουθήσει ο χαρακτήρας του ή για το που μπορεί να τον φέρουν οι ταινίες, υπογράμμισε πως βλέπει τις ταινίες ως μία ευκαιρία να ολοκληρωθεί το ταξίδι του Rick. "Επιθυμούσα να τελειώσω με την διήγηση της ιστορίας του με τον ίδιο τρόπο που την ξεκινήσαμε- με μία τελεία. Υπάρχει κάτι συναρπαστικό με το να προχωράμε μπροστά μία τελική φάση της ιστορίας του Rick, που βρήκε ανταπόκριση σε εμένα".

Αν δεν βρείτε την Θάλεια στο El Dorado, στην Middle Earth ή στην Grand Line, αναζητήστε την στο Facebook ή το Twitter.

IGN Greece The Walking Dead: Εξηγήσεις δόθηκαν σχετικά με τα όνειρα του Carl
Keywords
Τυχαία Θέματα