NFL και Fortnite ενώνουν τις δυνάμεις τους

Μια ενδιαφέρουσα συνεργασία.

ι παίκτες μπορούν πλέον να ντύνονται στα χρώματα της αγαπημένης τους ομάδας από το NFL καθώς παίζουν Fortnite.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Fortnite Team, από τo Σάββατο 10 Νοεμβρίου, στις 5:00 ώρα Ελλάδας, οι παίκτες του Fortnite θα μπορούν να αγοράζουν τα ρούχα της αγαπημένης τους ομάδας από το store του παιχνιδιού.

Ακόμα

δεν έχει γίνει γνωστή καμία τιμή, όμως και οι 32 ομάδες του NFL θα είναι διαθέσιμες στο store. Σαν bonus θα υπάρχει και μία Fortnite team. Φυσικά θα επιτρέπονται ανταλλαγές ρούχων της κάθε ομάδας.

Για να έχουν μια πιο αυθεντική εμπειρία, οι παίκτες θα μπορούν να προσθέσουν το νούμερο της επιλογής τους(μεταξύ 0-99) στα ρούχα τους.

Αυτή η συνεργασία αποτελεί άλλο ένα τρανταχτό παράδειγμα της εισβολής του Fortnite στον πραγματικό κόσμο.

Μέχρι τότε όμως έχουμε να αντιμετωπίσουμε αρκετές εκπλήξεις μέσα στο παιχνίδι με σημαντικότερη την έκρηξη του κύβου η οποία έστειλε τους παίκτες αλλού γι' αλλού. Σαν να μην έφτανε αυτό, είχαμε ένα ακόμα transformation τού Leaky Lake το οποίο ακολουθεί την παράδοση πλέον που θέλει το παιχνίδι να ανανεώνει τακτικά το map του.

To Fortnite, το οποίο φαίνεται να έχει κατεβεί στα μισά περίπου Nintendo Switch παγκοσμίως, βρίσκεται στην έκτη σεζόν του, ενώ πρόσφατα παρακολουθήσαμε το τέλος του Fortnitemares event.

Ο Άλεξ, όταν δεν κυνηγάει templars ή δεν περνάει τα βράδια του στο Gotham, γράφει στο IGN. Μπορείτε να τον βρείτε σε facebook και instagram.

IGN GreeceFortnite: Έκρηξη του κύβου και εκτόξευση των παικτών στο κενόΣχεδόν οι μισοί χρήστες Nintendo Switch έχουν κατεβάσει το FortniteΗ Epic Games έγινε κατά δύο δισεκατομμύρια πλουσιότερη

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα