Μια ντουζίνα από το cast στα γυρίσματα του κινηματογραφικού "Deadwood"

Η αρχή της πολυσυζητημένης μεταφοράς.

https://deadline.com/2018/11/deadwood-movie-begins-production-hbo-david-milch-1202496154/

Ενώ η κινηματογραφική εμφάνιση της σειράς του HBO, "Deadwood", αναμενόταν για χρόνια, και μόλις πρόσφατα έλαβε το πράσινο φως, τα γυρίσματα ξεκίνησαν και γνωστοί ηθοποιοί έλαβαν τις θέσεις τους στο cast.

Για την ιστορία, η σειρά που έφερε σπίτι μία Χρυσή Σφαίρα, με τον

πρωταγωνιστή Ian McShane, και ένα βραβείο Emmy, έτρεξε στο κανάλι του HBO για 36 επεισόδια, μοιρασμένα σε τρεις σεζόν, από το 2004 μέχρι και το 2006. Η πιθανότητα για μία ταινία εμπνευσμένη από τη σειρά ακουγόταν αρκετά, μέχρι που το 2016, δέκα χρόνια από το πέρας της, ανακοινώθηκε και η ανάπτυξη της ταινίας.

Το σενάριο παραδόθηκε το καλοκαίρι του 2017, όταν ο πρόεδρος προγραμματισμού του HBO, Casey Bloys, δήλωσε κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής συνέντευξης τύπου της Ένωσης Τηλεοπτικών Κριτικών πως, "Πιστεύω ότι είναι ένα απίστευτο σενάριο".

Το καλοκαίρι του 2018 η ταινία έλαβε και το πολυπόθητο πράσινο φως όπου, όπως μεταφέρει το Deadline, o Bloys έριξε την ιδέα για έναρξη παραγωγής φέτος τον Οκτώβρη, ενώ επιπλέον έδωσε και ενδείξεις για ντεμπούτο της ταινίας μέσα στο 2019.

Φαίνεται πως λόγος της καθυστέρησης υπήρξε το πρόγραμμα των ηθοποιών που αναμένονταν να επιστρέψουν στην οικογένεια του "Deadwood" για την ταινία. Κατά τα λεγόμενα του Bloys, "Ήταν εφιάλτης για την παραγωγή να βάλει σε μια σειρά τα προγράμματα όλων των μελών του cast". Τα κατάφεραν ωστόσο, και έκαναν επισήμως την ανακοίνωση για τους 12 ηθοποιούς που βρίσκονται και πάλι στο σετ, καθώς και τη νέα προσθήκη, Jade Pettyjohn, η οποία θα υποδυθεί τον χαρακτήρα της Caroline. Για τον οποίο ρόλο δεν διατίθενται ακόμα περισσότερες πληροφορίες.

Οι ηθοποιοί που θα επιστρέψουν για να ενσαρκώσουν, ξανά, τους χαρακτήρες τους είναι οι Ian McShane ως Al Swearengen, Timothy Olyphant ως Seth Bullock, Molly Parker ως Alma Ellsworth, Paula Malcomson ως Trixie, John Hawkes ως Sol Star, Anna Gunn ως Martha Bullock, Dayton Callie ως Charlie Utter, Brad Dourif ως Doc Cochran, Robin Weigert ως "Calamity" Jane Canary, William Sanderson ως E.B. Farnum, Kim Dickens ως Joanie Stubbs και Gerald McRaney ως George Hearst.

Για την ταινία το HBO φρόντισε να φέρει στη δημοσιότητα και μία περίληψη της υπόθεσης που θα ακολουθήσει. "Οι ανεξίτηλοι χαρακτήρες της σειράς ενώνονται 10 χρόνια μετά για να εορτάσουν την πολιτειακή κατάσταση της Νότιας Ντακότα. Προηγούμενες αντιπαλότητες αναζωπυρώνονται, συμμαχίες δοκιμάζονται και παλιές πληγές ανοίγουν, αφού το μόνο που έχει μείνει είναι η περιπλάνηση σε αναπόφευκτες αλλαγές που ο εκσυγχρονισμός και ο χρόνος έχουν δημιουργήσει".

Αν δεν βρείτε την Θάλεια στο El Dorado, στην Middle Earth ή στην Grand Line, αναζητήστε την στο Facebook ή το Twitter.

IGN Greece Ο Will Ferrell εγκαταλείπει την οικογένειά του στη νέα του ταινία To Twitter γίνεται η πηγή έμπνευσης του νέου θρίλερ του New Line Οι νέες αφίσες της εβδομάδας 29/10 - 04/11

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα