Σας έχουμε Concept Art για το Spyro Reignited Trilogy

Όχι για να μην λέτε.

Μόλις μια βδομάδα μας χωρίζει από το Spyro Reignited Trilogy, και φροντίσαμε να σας εξασφαλίσουμε αρκετές αποκλειστικότητες.

Η πρώτη είναι από τη μάχη με τον Ripto από το Spyro 2: Ripto's Rage.

Η δεύτερη ρίχνει μια ματιά στη Sorceress, τη βασική "κακιά" από το Spyro: Year of the Dragon.

Τέλος, όπως μπορείτε να δείτε παρακάτω, σας έχουμε concept art

από μερικούς δράκους.

Η Activision πρόσφατα άνοιξε τα χαρτιά της κάνοντας γνωστό το περιεχόμενο που θα είναι ήδη διαθέσιμο στο CD του παιχνιδιού και αυτό που θα πρέπει να κατεβάσουμε προκειμένου να απολαύσουμε μια ολοκληρωμένη Spyro εμπειρία.

Εκτός βέβαια από concept art σας έχουμε εξασφαλίσει και gameplay για αρκετά levels.

Spyro Reignited Trilogy Gameplay:Breeze Harbor levelHurricos levelIdol Springs levelBreeze Harbor levelStone Hill levelSunny Villa levelSkateboarding gameplayColossus levelToasty, Tree Tops, and Sunny Flight levels

Αν και η τριλογία ήταν να κυκλοφορήσει στις 21 Σεπτεμβρίου, τελικά μεταφέρθηκε για τις 13 Νοεμβρίου. Παρόλο που η καθυστέρηση είναι δυστυχώς αναπόφευκτη, δεν πιστεύουμε ότι θα αποτελέσει πραγματικό πρόβλημα για όσους θελήσουν να απολαύσουν το παιχνίδι.

Ο Άλεξ, όταν δεν κυνηγάει templars ή δεν περνάει τα βράδια του στο Gotham, γράφει στο IGN. Μπορείτε να τον βρείτε σε facebook και instagram.

IGN GreeceΟ Sean Bean βλέπει τον εαυτό του πρώτη φορά στο Hitman 2Déraciné - Launch TrailerValkyria Chronicles - Switch Announcement Trailer

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα