Με Φέντερερ η πρεμιέρα στο Λονδίνο

Το γκρουπ “Leyton Hewitt” θα ανοίξει την αυλαία του ATP Finals την Κυριακή 11 Νοεμβρίου

Πραγματοποιήθηκε η κλήρωση του πολυαναμενόμενου τουρνουά των “8” κορυφαίων της χρονιάς, που κλείνει κάθε σεζόν την τενιστική δράση στο ATP Tour.

Οι απουσίες των Ράφαελ Ναδάλ και Χουάν Μάρτιν Ντελ Πότρο είναι κάτι παραπάνω από αισθητές, ωστόσο το θέαμα αναμένεται συναρπαστικό και η αγωνία θα χτυπήσει κόκκινο στην

Ο2 Arena κατά τη διάρκεια της εβδομάδας στο Λονδίνο.

Μάλιστα, οι διοργανωτές ανακοίνωσαν και το πρόγραμμα των δύο πρώτων ημερών της διοργάνωσης, την Κυριακή και τη Δευτέρα, 11 και 12 Νοεμβρίου αντίστοιχα.

Την Κυριακή, λοιπόν, στο κεντρικό court θα μπει το γκρουπ του Λέιτον Χιούιτ με τις αναμετρήσεις Άντερσον-Τιμ και Φέντερερ-Νισικόρι.

Ο 37χρονος Ελβετός, έξι φορές κάτοχος του τίτλου, θα αντιμετωπίσει για δεύτερο συνεχόμενο τουρνουά τον Ιάπωνα, μετά την πρόσφατη νίκη του στα προημιτελικά του Paris Masters. Ήταν η 7η νίκη του Φέντερερ σε σύνολο εννιά αναμετρήσεων με τον Νισικόρι.

Η αναμέτρηση αυτή θα διεξαχθεί στο βραδινό πρόγραμμα που ξεκινάει 22:00GR-COSMOTE SPORT 6HD.

Νωρίτερα (16:00GR) θα πραγματοποιηθεί το πρώτο ματς του τουρνουά ανάμεσα σε δύο φιναλίστ σε Grand Slam φέτος, τον φιναλίστ του Γαλλικού Όπεν, Ντόμινικ Τιμ και τον Κέβιν Άντερσον που αγωνίστηκε στον τελικό του Wimbledon.

Ο Νοτιοαφρικανός προηγείται με 6-2 στις νίκες, έχοντας πάρει τον αέρα του Τιμ, με τον Αυστριακό όμως να έχει κερδίσει στα δύο τελευταία ραντεβού τους, φέτος στη Μαδρίτη και στη Νέα Υόρκη.

Την Τρίτη θα ριχτεί στη μάχη το γκρουπ φωτιά του Guga Kurten, με τον Τζόκοβιτς να αντιμετωπίζει τον Ίσνερ στο βραδινό πρόγραμμα και τους Ζβέρεφ-Τσίλιτς να αναμετρούνται το απόγευμα.

NITTO ATP FINALS STANDINGS | OOP (-2h) – | TV SCHEDULE

The post Με Φέντερερ η πρεμιέρα στο Λονδίνο appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα