O "Punisher" θα επιστρέψει να σκοτώσει ζόμπι στο "The Walking Dead"

Αλλά για μόνο ένα επεισόδιο...

Ο Jon Bernthal ετοιμάζεται να ξαναπάρει τον ρόλο του ως Shane στην 9η σεζόν του "The Walking Dead".

Σύμφωνα με την TVLine, ο Shane θα εμφανιστεί σε ένα επεισόδιο της νέας σεζόν. Είναι άγνωστο ακόμα ποιον ρόλο θα παίξει, αλλά θα μπορούσε να εμφανιστεί ως παραίσθηση ή ανάμνηση από το παρελθόν.

Ο Shane σκοτώθηκε στη 2η σεζόν όταν τον μαχαίρωσε ο Rick (Andrew Lincoln). Εμφανίστηκε για ένα επεισόδιο της 3ης σεζόν ως φαντασίωση του Rick. Ένας fan ήταν αυτός που εντόπισε πρώτος τον Jon Bernthal με μερικά

μέλη του cast της σειράς κοντά σε ένα πλατό στην Τζόρτζια την περασμένη εβδομάδα.

Ο Bernthal είναι απασχολημένος με τη σειρά του Netflix στην οποία και πρωταγωνιστεί, "Marvel's The Punisher", η οποία έκανε πρεμιέρα πέρυσι. Η σειρά έχει ανανεωθεί για 2η σεζόν, η οποία θα περιέχει και νέα πρόσωπα.

Ο πρωταγωνιστής του "The Walking Dead" Andrew Lincoln λέγεται ότι θα φύγει από τη σειρά, και θα εμφανιστεί για μόνο έξι επεισόδια, ενώ η Lauren Cohan θα επιστρέψει ως Maggie και αυτή για μόνο έξi επεισόδια. Νέοι χαρακτήρες από τα κόμικ θα κάνουν την εμφάνισή τους στη νέα σεζόν, η οποία δεν ξέρουμε ακόμα πότε θα κάνει πρεμιέρα.

Μέχρι τότε, ρίξτε μια ματιά στον οδηγό μας για τη νέα τηλεοπτική σεζόν και πείτε μας, εσείς για ποιες σειρές θα μείνετε σπίτι.

Read more on [SITE_NAME]Αέρας αλλαγών έρχεται στο cast της 9ης σεζόν "The Walking Dead"Χαρακτήρες από τα κόμικ εφορμούν στον ένατο κύκλο του "The Walking Dead"H Lauren Cohan θα επιστρέψει για την 9η σεζόν του "The Walking Dead"

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα