Jump Force: Δεν θα είναι playable όλοι οι εμφανιζόμενοι χαρακτήρες

"Δεν μπορούν όλοι να παλέψουν."

Μερικοί από τους αγαπημένους χαρακτήρες δεν θα μπορούν να παιχτούν στο Jump Force.

Μιλώντας στο Game Informer, ο παραγωγός της Bandai Namco, Koji Nakajima, μίλησε για το καστ χαρακτήρων του Jump Force. "... Δεν είναι όλοι κατάλληλοι για μάχες, αλλά μπορεί να έχουν μέρος στην ιστορία", είπε. "Το ερώτημα για το πώς όλα αυτά τα σύμπαντα έφτασαν

στο δικό μας θα περιλαμβάνει χαρακτήρες που δεν είναι απαραίτητα playable χαρακτήρες που συνηθίζουν να χτυπούν ο ένας τον άλλο".

Αυτό θα μπορούσε ενδεχομένως να σημαίνει ότι ο Light Yagami του Death Note και ο Ryuk ίσως να μην συμμετάσχουν στον αγώνα. Το δίδυμο εμφανίστηκε ακριβώς στο τέλος του trailer του Jump Force στην E3, αλλά δεν μπαίνει στη μάχη.

Το Jump Force έχει προγραμματιστεί για κυκλοφορία στο PlayStation 4, το Xbox One και το PC το 2019.

Για περισσότερα νέα, μείνετε συντονισμένοι στο IGN Greece.

H Μαριάντζελα (Angelgraph) είναι αρθρογράφος στο eSports Dep του IGN Greece. Όταν δεν γράφει ή δεν ασχολείται με τα social media του IGN, μπορείτε να τη βρείτε στο Facebook και το Twitter. Keep Gaming, Buddies!

Read more on [SITE_NAME]Η συνέντευξη τύπου της Microsoft έσπασε το ρεκόρ θεατών στο TwitchXbox Arena Festival powered by ΠΛΑΙΣΙΟ Teaser TrailerE3 2018: To Soulcalibur VI έχει ημερομηνία κυκλοφορίας

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα