Ο δημιουργός του PUBG χαίρεται να βλέπει BR Modes σε παιχνίδια

Δεν θα επηρεάσει την ανάπτυξη του παιχνιδιού.

Από indie παιχνίδια όπως το Fear the Wolves και το Rapture Rejects, σε blockbusters όπως το Battlefield V και το Call of Duty: Black Ops 4, τo battle royale μοτίβο ήταν ένα μεγάλο μέρος της E3 2018. Ο άνθρωπος που έκανε διάσημο

το είδος το παρατήρησε και χαίρεται για το γεγονός.

"Έχουμε τον δικό μας εσωτερικό χάρτη πορείας και φυσικά θα υπάρξουν ανταγωνιστές", δήλωσε ο δημιουργός του PUBG, Brendan Greene, στο GameSpot όταν ρωτήθηκε αν η τάση επηρέασε την εξέλιξη του PUBG. "Αυτό το έτος είναι το battle royale των battle royales .Όλοι έχουν το δικό τους royale και μου αρέσει να βλέπω το είδος να μεγαλώνει. Θα είναι ενδιαφέρον να δούμε αν πρόκειται να αναπτυχθεί ως ένα πλήρες είδος".

Παρόλο που είναι συχνό το γεγονός, ένα παιχνίδι να εμπνέει άλλους και οι δημιουργοί να εμπνέονται από τους αντιγραφείς τους, αλλά κάτι τέτοιο δεν συμβαίνει με το PUBG.

"Κοιτάζουμε εσωτερικά, έχουμε τους δικούς μας στόχους", συνέχισε ο Greene. "Δεν βλέπουμε πραγματικά τι κάνουν οι άλλοι άνθρωποι, φοράμε παρωπίδες, είχαμε αυτούς τους στόχους εδώ και αρκετό καιρό, ενώ ναι, ο ανταγωνισμός είναι σπουδαίος για να μας κρατά σε εγρήγορση, δεν εξετάζουμε απαραίτητα τι κάνουν οι άλλοι. "

Παρά την εικαζόμενη αγάπη του Greene για την εξάπλωση των παιχνιδιών battle royale, φαίνεται ότι τουλάχιστον κάποιος υπεύθυνος του PUBG δεν είναι ευχαριστημένος γι 'αυτό. Σύμφωνα με πληροφορίες, η PUBG Corp κατέθεσε μήνυση εναντίον της Epic Games τον Ιανουάριο. Η μήνυση υποστηρίζει ότι το Fortnite, ο μεγαλύτερος ανταγωνιστής του PUBG, παραβιάζει τα πνευματικά δικαιώματα του PUBG.

H Μαριάντζελα (Angelgraph) είναι αρθρογράφος στο eSports Dep του IGN Greece. Όταν δεν γράφει ή δεν ασχολείται με τα social media του IGN, μπορείτε να τη βρείτε στο Facebook και το Twitter. Keep Gaming, Buddies!

Read more on [SITE_NAME]Οι devs του PUBG απαντούν στις φήμες για αγορασμένα assets στα mapsE3 2018: Έρχεται νέος χιονισμένος χάρτης στο PUBGO επόμενος χάρτης του PUBG έχει ημερομηνία κυκλοφορίας στο Xbox One

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα