Η συνέντευξη τύπου της Microsoft έσπασε το ρεκόρ θεατών στο Twitch

Κατάφερε να συγκεντρώσει πάνω από 1.7 εκατομμύρια θεατές από όλη την πλατφόρμα.

Σύμφωνα με το Githyp, η συνέντευξη τύπου της Microsoft είναι και επίσημα το stream που μάζεψε τους περισσότερους ταυτόχρονους θεατές στην ιστορία του Twitch. Συνολικά, 1,7 εκατομμύρια χρήστες του Twitch παρακολούθησαν την παρουσίαση της αμερικάνικης εταιρείας στο πλαίσιο της Ε3 2018.

Ο αριθμός αυτός αποτελεί ρεκόρ για το Twitch, ενώ παράλληλα υπήρχαν θεατές που παρακολούθησαν τη συνέντευξη τύπου από άλλες πλατφόρμες όπως

τo Youtube ή το Mixer, κάτι που σημαίνει πως τα νούμερα των ταυτόχρονων θεατών στην πραγματικότητα είναι πολύ μεγαλύτερα.

Η Microsoft είχε κάνει αρκετά καλή δουλειά στη διαφήμιση της συνέντευξης τύπου της, με τον Phil Spencer να αναφέρει λίγες ώρες πριν την παρουσίαση πως πρόκειται να αποκαλύψει 15 νέους τίτλους, κάτι που καθώς φαίνεται παρακίνησε τον κόσμο ακόμα περισσότερο.

Στη δεύτερη θέση της κατάταξης των θεατών της Ε3 2018 βρίσκεται η παρουσίαση της Ubisoft την οποία την παρακολούθησαν 1,6 εκατομμύρια θεατές, ενώ η Sony είναι στην 3η θέση με 1,5 εκατομμύρια.

Η συνέντευξη τύπου της ΕΑ ήταν η μοναδική συνέντευξη που κατάφερε να μαζέψει λιγότερους θεατές στο Twitch από το 2017. Πιο συγκεκριμένα, το 2017 η ΕΑ είχε 676 χιλιάδες θεατές, ενώ φέτος μόλις 528 χιλιάδες.

Ο Αριστοτέλης είναι columnist στο IGN Greece και όταν δεν μαζεύει achievements ή βλέπει σειρές, μπορείτε να τον βρείτε στο Facebook.

Read more on [SITE_NAME]Xbox Arena Festival powered by ΠΛΑΙΣΙΟ Teaser TrailerΑνακοινώθηκε νέο update για το dashboard του Xbox OneΤα 10 παιχνίδια και ταινίες με τις καλύτερες πωλήσεις στην Black Friday 2017

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα