Έρχεται κόμικ του "Stranger Things" που θα εξερευνά το Upside Down

Η Dark Horse θα δημοσιεύσει τη σειρά.

ΠΡΟΣΟΧΗ! Μπορεί να ακολουθούν SPOILERS για το "Stranger Things" παρακάτω.

Η δημοφιλής περιπέτεια επιστημονικής φαντασίας του Netflix, το "Stranger Things", θα έχει πολύ σύντομα το δικό της κόμικ βιβλίο, δημοσιευμένο από την Dark Horse.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το EW, η μίνι σειρά τεσσάρων βιβλίων θα γραφτεί από την Jody Houser και θα σχεδιαστεί από τον Stefano Martino.

Η ιστορία θα είναι επικεντρωμένη στον Will Byers (Noah Schnapp) κατά τη διάρκεια του χρόνου που πέρασε στο Upside Down την πρώτη σεζόν. Ο πρόεδρος της Dark Horse, Mike Richardson, έκανε δηλώσεις σχετικά με αυτό.

"Η Dark Horse ξέρει πως να προβάλλει ιστορίες και αφηγητές", είπε ο Richardson. "Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που θα δουλέψουμε με το Netflix για να φέρουμε το 'Stranger Things' στα κόμιξ."

Αυτή η μίνι σειρά βιβλίων είναι η πρώτη σε μια μεγάλη σειρά νέων ιστοριών που προέρχονται από τον κόσμο του "Stranger Things". Το πρώτο βιβλίο θα κυκλοφορήσει στις 26 Σεπτεμβρίου.

Ο Κωνσταντίνος Μακρής είναι συντάκτης στο IGN και παρουσιαστής στο ΖΜΑΚ. Τα υπόλοιπα, στο instagram του.Read more on [SITE_NAME]Ηθοποιός του "Stranger Things" διαγράφει το Twitter της μετά από επιθέσειςΗ νέα σειρά βιβλίων "Stranger Things" θα περιλαμβάνει και prequel ιστορίαΣε διαφορετικό ρυθμό θα "χορέψει" η τρίτη σεζόν του "Stranger Things"

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα