E3 2018: To The Last of Us Part 2 συνεχίζει να τιμά την Ellie

Η Naughty Dog πιστή στη σχέση της με τη γυναίκα της σειράς.

Το να μιλήσει κανείς στη Naughty Dog για το The Last of Us Part II δεν είναι εύκολο. Υπάρχουν περιορισμένα πράγματα που μπορεί να πει η ομάδα για την ιστορία πέρα από αυτά που μας έδειξαν στο τρέιλερ, και υπάρχουν πολλοί περιορισμοί γύρω από το NDA που έχουν υπογράψει. Το μόνο μπορεί να πει κανείς με βεβαιότητα είναι ότι αφορά και τιμά την Ellie.

Πέντε

χρόνια έχουν περάσει από τότε που η Ellie και o Joel έφτασαν στο Jackson. Ο Joel ζει ακόμα - ο νέος χαρακτήρας, Jessie, επιβεβαιώνει ότι ο γέρος της Ellie είναι σίγουρα στο Jackson αλλά δεν τον έχουμε δει. Αντί να βασίζεται στον Joel και σε έναν βίαιο κόσμο, η Ellie αποφάσισε να ζήσει μία κανονική εφηβεία. "Είναι κάπως φυσιολογικό," είπε ο Druckmann όταν ρωτήθηκε στο E3 Coliseum. "Πηγαίνουν σε ένα φεστιβάλ, έχουν ηλεκτρικό ρεύμα, πηγαίνουν σε πάρτι".

Το demo στην E3 μας έδειξε την πιο χαλαρή ζωή της Ellie και τους νέους της φίλους Jessie και Dina, ενώ με την τελευταία μάλιστα, μοιράζεται ένα φιλί. "Είναι μια ευκαιρία για να έχει μια αίσθηση σταθερότητας και ασφάλειας και να μην πρέπει να αγχώνεται για το πως θα πάει η ζωή της κάθε μέρα", λέει ο συν-συγγραφέας Halley Gross. "Μπορεί να ζήση ως έφηβη".

Όταν μιλάμε για την Ellie "που ζει ως έφηβη", αυτό σημαίνει ότι κάνει ό, τι κάνουν οι έφηβοι, το οποίο περιλαμβάνει το να χαμουρεύεται σε χορούς. "Η Ellie είναι γκέι", λέει ο Gross. "Η Ellie γεννήθηκε ομοφυλόφιλη. Αυτό είναι. Και για να εξερευνήσουμε ποια είναι ως έφηβη και ως ενήλικη, δεν θα τιμούσε τον χαρακτήρα της το να κρύψουμε κάποια πτυχή του. Είναι επίσης πολύ σκληρή και σπουδαία μαχήτρια. Αλλά είναι και δεκαεννέα. Τα δεκαεννέα είναι μια διασκεδαστική ηλικία".

Η ηθοποιός της Ellie, Ashley Johnson, λέει ότι η Ellie είναι ακόμα η ίδια η Ellie που θυμόμαστε από το πρώτο παιχνίδι, αν και με λίγο περισσότερη αυτοπεποίθηση. "Το ταξίδι που περνά μέσα σε αυτό το παιχνίδι έχει νόημα εξαιτίας του πρώτου παιχνιδιού. Είναι ακόμα η ίδια η Ellie, αλλά μεγαλώνει. Ξέρει πού βρίσκεται".

Αλλά, όπως το θέτει ο Druckmann, γίνονται πολλά στο Jackson και η συνέχεια, που θα την δούμε στο Seattle, θα την αλλάξει. Ο Gross λέει ότι αυτό που η Naughty Dog ήθελε πραγματικά να κάνει ήταν να συζητήσει για τις επιπτώσεις της βίας και του τραύματος στην ψυχή της Ellie. "Έχει αυτή την πραγματική ευκαιρία να βρει σταθερότητα, να οικοδομήσει σχέσεις με έναν τρόπο που δεν μπορούσε πριν", λέει. "Να έχει ασφάλεια σε αυτές τις σχέσεις και να επενδύσει σε αυτές. Και τότε κάτι θα συμβεί στο Jackson που θα την αλλάξει ανεπανόρθωτα. Επομένως, πρόκειται για την αντιμετώπιση της αλλαγής, την ανάπτυξη και τη μάχη με αυτή την τραγωδία, και πως θα αλλάξει η ίδια".

Για όσους ανησυχούν για το γεγονός ότι η Ellie μπορεί να μετατραπεί σε ένα μονοδιάστατο γεμάτο μίσος άτομο που θα στραφεί στην εκδίκηση, ο Gross υπόσχεται ότι θα υπάρξει ένας βαθμός επιπολαιότητας στο The Last of Us Part II, παρομοίως με το πρώτο παιχνίδι. "Αυτό που πραγματικά προσπαθούμε να κάνουμε είναι να δημιουργήσουμε ένα περίπλοκο πολύπλευρο χαρακτήρα", λέει. "Πρέπει να υπάρχει ισορροπία φωτός και σκοταδιού. Η συμμετοχή σε αυτό το ταξίδι έχει ως κίνητρο την αγάπη και της συμπόνια. Δεν είναι μόνο το σκοτάδι. Πρόκειται για το φως και την αγάπη που έχει για τους ανθρώπους που γνωρίζει για τα τελευταία πέντε χρόνια.

"Ακούγομαι σαν χαλασμένος δίσκος αλλά θα το ξαναπώ. Αυτό που πραγματικά προσπαθούμε να κάνουμε είναι να τιμήσουμε τον χαρακτήρα της Ellie. Δεν είναι «καλή» ή «κακή». Κάνει δύσκολες επιλογές. Και ο Neil ζωγραφίζει πραγματικά μια όμορφη εικόνα της στον πρώτο τίτλο. Θέλω οι άνθρωποι να πιστέψουν ότι αγαπάμε την Ellie όσο κι εκείνοι, και θα τιμήσουμε την προσωπικότητά της."

H Μαριάντζελα (Angelgraph) είναι αρθρογράφος στο eSports Dep του IGN Greece. Όταν δεν γράφει ή δεν ασχολείται με τα social media του IGN, μπορείτε να τη βρείτε στο Facebook και το Twitter. Keep Gaming, Buddies!

Read more on [SITE_NAME]To Last of Us ξεπέρασε τις 17 εκατομμύρια πωλήσειςE3 2018: Η Sony ανακοινώνει ημερομηνία παρουσίασης και λεπτομέρειεςDICE 2018: Ίσως να δούμε ένα διαφορετικό παιχνίδι από τη Naughty Dog

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα