Νέα πυρά Δ. Καμμένου προς Κουμουνδούρου!

Νέα πυρά Δ. Καμμένου προς Κουμουνδούρου!31.01.2018Πρόσωπα

Συνεχίζουν να κρατούν αποστάσεις από τους χειρισμούς της κυβέρνησης για το Σκοπιανό οι Ανεξάρτητοι Ελληνες, επαναλαμβάνοντας ότι σε όνομα με τον όρο «Μακεδονία» δεν πρόκειται να συνηγορήσουν, ενώ ο Δημήτρης Καμμένος ακόμη μία ημέρα

επιτέθηκε στον ΣΥΡΙΖΑ και κάλεσε τους βουλευτές του να μην κάνουν «υποδείξεις».

Ο αντιπρόεδρος του κόμματος Παναγιώτης Σγουρίδης σε ραδιοφωνική του συνέντευξη υποστήριξε ότι το κόμμα του δεν πρόκειται να ψηφίσει μια συμφωνία με τον όρο «Μακεδονία» και άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο ο Πάνος Καμμένος να μην παραμείνει υπουργός Εθνικής Αμυνας, αν η κυβέρνηση περάσει από τη Βουλή λύση του Σκοπιανού με σύνθετη ονομασία που θα περιλαμβάνει τον όρο «Μακεδονία». Ο αντιπρόεδρος των ΑΝ.ΕΛ., ωστόσο, είπε πως ίσως να μην τεθεί τελικά το δίλημμα, υπαινισσόμενος ότι μπορεί να μην υπάρξει συμφωνία.

Ως προς την κυβερνητική συνεργασία, ο κ. Σγουρίδης σημείωσε ότι οι ΑΝ.ΕΛ. σε καμιά περίπτωση δεν θα ρίξουν την κυβέρνηση, επιβεβαιώνοντας τις πληροφορίες που θέλουν τους δύο κυβερνητικούς εταίρους να έχουν καταλήξει σε ένα modus vivendi για το επίμαχο θέμα.

Αυτό πάντως φάνηκε να μη συγκινεί τον Δημήτρη Καμμένο, ο οποίος συνέχισε την κόντρα με τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ. «Οι υποδείξεις, οι παροτρύνσεις είναι για εσωτερική κατανάλωση. Ας κοιτάξουν να ελέγξουν τους 53» σημείωσε και επανέλαβε τη δήλωση περί πολιτικού «χαφιεδισμού» από τον ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρη Παπαδημούλη. Τα λεγόμενα του βουλευτή των ΑΝ.ΕΛ. σχολίασε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Σ. Παπαδόπουλος, που δεν έκρυψε ότι «έχουμε πρόβλημα με τον Καμμένο».

Keywords
Τυχαία Θέματα