Ενδεκα (!) ελληνικές εταιρίες στον τελικό του European Business Awards

Ενδεκα (!) ελληνικές εταιρίες στον τελικό του European Business Awards03.05.2018Επιχειρήσεις

Tους 11 National Winners των European Business Awards 2017/2018 βράβευσε για 11η συνεχή χρονιά η RSM Ελλάδος. Η τιμητική διάκριση των επιχειρήσεων ως National Winners ξεχωρίζει τις καλύτερες επιχειρήσεις στις 12 κατηγορίες των European Business Awards sponsored by RSM.

Για τη φετινή χρονιά 289 επιχειρήσεις

έχουν επιλεχθεί ως National Winners από τις 34 ευρωπαϊκές χώρες που συμμετέχουν στα βραβεία ως οι καλύτερες επιχειρήσεις της Ευρώπης και θα διαγωνιστούν στον τελικό βάσει της κατηγορίας στην οποία συμμετέχουν.

Οι 11 βραβευθείσες εταιρίες θα εκπροσωπήσουν την Ελλάδα στις 12 κατηγορίες του διαγωνισμού σε ευρωπαϊκό επίπεδο. Η κριτική επιτροπή θα επιλέξει την καλύτερη ευρωπαϊκή επιχείρηση για καθεμία από τις 12 κατηγορίες, στις οποίες θα απονεμηθεί το European Business Award της κατηγορίας τους. Ο τελικός των βραβείων θα πραγματοποιηθεί στην Πολωνία, στις 23 Μαΐου.

Οι εταιρίες που βραβεύτηκαν από την RSM Ελλάδος είναι οι εξής: ΕΛΒΙΑΛ, SOCIALAB, ΙΚΤΙΝΟΣ ΕΛΛΑΣ, ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ, ΑΚΡΟΛΙΘΟΣ, REZOS BRANDS, EPSILON NET, OWIWI, ΦΑΡΜΑ ΚΟΥΚΑΚΗ, MEDBEST και ATTICA - ΑΤΤΙΚΑ ΠΟΛΥΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ. Στόχος της RSM Ελλάδος, μέλος του δικτύου της RSM, του 6ου μεγαλύτερου δικτύου ορκωτών ελεγκτών λογιστών και συμβούλων επιχειρήσεων παγκοσμίως, είναι η ανάδειξη της ελληνικής επιχειρηματικότητας στο εξωτερικό και η προβολή των ελληνικών επιχειρήσεων και επιχειρηματιών που εργάζονται σκληρά, δημιουργούν και καινοτομούν, παρά την αβεβαιότητα του ελληνικού επιχειρηματικού περιβάλλοντος.

Keywords
Αναζητήσεις
rsm ελλάδος
Τυχαία Θέματα