Διάψευση και μηνύσεις από Ιβάν για τους «N.Y. Times»

Διάψευση και μηνύσεις από Ιβάν για τους «N.Y. Times»12.10.2018Πρόσωπα

Υποβολιμαίο και συκοφαντικό χαρακτηρίζει η πλευρά Σαββίδη το δημοσίευμα των «New York Times», που τον στοχοποιεί ως άνθρωπο των Ρώσων στην Ελλάδα, ο οποίος δουλεύει για την υπονόμευση της Συμφωνίας των Πρεσπών.

Σε ανακοίνωση του ομίλου συμφερόντων του Dimera Group τονίζεται ότι «ο επιχειρηματίας Ιβάν

Σαββίδης ουδεμία σχέση ή εμπλοκή έχει με τα ευφάνταστα σενάρια που αναμασά το κακόβουλο, υποβολιμαίο και συκοφαντικό δημοσίευμα των “New York Times”». Επίσης, γίνεται λόγος για «κακοπαιγμένη φαρσοκωμωδία, βασισμένη σε σενάρια ψυχροπολεμικού μυθιστορήματος άλλων εποχών», όπου «εξελίσσεται η εμμονική και ταυτοχρόνως αποτυχημένη προσπάθεια συγκεκριμένων κέντρων να εμπλέξουν τον επιχειρηματία κ. Ιβάν Σαββίδη στους γεωπολιτικούς ανταγωνισμούς στην περιοχή μας». Σε αυτό το πλαίσιο, όπως γνωστοποιεί η πλευρά Σαββίδη, οι νομικοί σύμβουλοί του εξετάζουν να αναλάβουν νομικές ενέργειες κατά των «ΝΥΤ», ενώ υπογραμμίζεται ότι ο κ. Σαββίδης «παραμένει αποκλειστικά και μόνον αφοσιωμένος στην αποτελεσματική υλοποίηση και περαιτέρω ανάπτυξη των επιχειρηματικών του σχεδίων στην Ελλάδα, συμβάλλοντας εμπράκτως στη στήριξη της ελληνικής οικονομίας».

Η ανακοίνωση της πλευράς Σαββίδη για προσπάθεια κέντρων να τον εμπλέξουν σε γεωπολιτικούς ανταγωνισμούς ουσιαστικά επιβεβαιώνει το ρεπορτάζ της «δημοκρατίας» ότι ο κ. Σαββίδης βρίσκεται στο στόχαστρο της CIA, καθώς οι Αμερικανοί τον υποδεικνύουν ως πράκτορα του Πούτιν.

Keywords
Τυχαία Θέματα