Αστεία επιχειρήματα από τη Σπυράκη για τη διαγραφή Μίχαλου

Αστεία επιχειρήματα από τη Σπυράκη για τη διαγραφή Μίχαλου29.06.2018ΝΔ

Συνεχίζονται οι αντιδράσεις για την αψυχολόγητη απόφαση

Επιμένει να υπερασπίζεται την προχθεσινή γκάφα της, με τη διαγραφή του Κωνσταντίνου Μίχαλου, η Ν.Δ., επιτείνοντας τα ερωτήματα που προκάλεσε η συγκεκριμένη απόφαση. Η εκπρόσωπος της αξιωματικής αντιπολίτευσης Μαρία Σπυράκη, προφανώς αγνοώντας τα περί πλουραλισμού και εσωκομματικής

δημοκρατίας, υπερασπίστηκε την απόφαση της διαγραφής, επειδή ο κ. Μίχαλος κρατούσε αποστάσεις σε κάποια ζητήματα από την επίσημη κομματική γραμμή! «Συμφώνησε σε μια σειρά θεμάτων με τον αντίπαλο, που ήταν κομβικά σημεία για τη Ν.Δ. Οποιος υιοθετεί θέσεις του αντιπάλου δεν πρέπει να ανήκει στη Ν.Δ.» ανέφερε η απίστευτη για ακόμα μία φορά η κυρία Σπυράκη, συμπεριφερόμενη ως η φωνή ενός δικτατορικού καθεστώτος, που λογοκρίνει καθετί το διαφορετικό.

Ο ίδιος ο κ. Μίχαλος σε ραδιοφωνική του συνέντευξη δήλωσε αιφνιδιασμένος από την εξέλιξη και διερωτήθηκε: «Είναι δυνατόν να μη χαιρετίσω την έξοδο από τα Μνημόνια; Τι θέλουν στη Ν.Δ., να μείνουμε άλλα πέντε χρόνια σε αυτό το καθεστώς; Τα επιμελητήρια δεν είναι κόμματα αλλά θέλουν θέσεις εργασίας» σημείωσε και συνέχισε: «Ας προσπαθήσουν οι σημερινοί ένοικοι του κόμματος να κάνουν το καλύτερο για όσους εκπροσωπούν και ας αφήσουν τα τερτίπια».

Την ίδια ώρα, επίθεση στη Ν.Δ. και τον Κυριάκο Μητσοτάκη εξαπέλυσε μέσω facebook ο Ευάγγελος Αντώναρος για τη διαγραφή Μίχαλου.

«Ντροπή! Ντροπή! Ντροπή! Αυτή η συμμορία των Μητσοτάκηδων, των Σαμαράδων, των Αδώνιδων και των Αυγενάκηδων δεν έχει ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ με τη Νέα Δημοκρατία του Κωνσταντίνου Καραμανλή και του Κώστα Καραμανλή. Ειναι σφετεριστές μιας εξουσίας που δεν τους ανήκει. Είναι όργανα εξωπολιτικών συμφερόντων. Είναι οργανωτές πολιτικής ανωμαλίας στην οποία έχουν μακρά προσωπική εμπειρία. Είναι προδότες αρχών, αξιών και διαδικασιών. Οποιος σιωπά εντός της Ν.Δ. είναι συνένοχος» τόνισε.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Αστεία, Σπυράκη, Μίχαλου,asteia, spyraki, michalou