Αναπαράσταση ζητούν οι γονείς της Δώρας

Αναπαράσταση ζητούν οι γονείς της Δώρας 29.01.2018Δικαστικά

Για υπόθεση-θρίλερ κάνει λόγο η οικογένεια της Δώρας Ζέμπερη , ενώ συμπληρώνονται τρεις μήνες από τη στυγερή δολοφονία της άτυχης εφοριακού με 14 μαχαιριές, στο Β' Νεκροταφείο Αθηνών.

Μπορεί ο τοξικομανής δράστης να έχει ομολογήσει ότι σκότωσε τη Δώρα, ωστόσο οι ισχυρισμοί του περί ηθικών αυτουργών σε απανωτές καταθέσεις του -χωρίς προς το παρόν να απαντά σε κρίσιμα ερωτήματα- έχουν δημιουργήσει έντονο εκνευρισμό

στην οικογένεια της 32χρονης εφοριακού.
Μάλιστα, οι συγγενείς της ζητούν τώρα αναπαράσταση του εγκλήματος.

Οπως δήλωσε η δικηγόρος της μητέρας και των αδελφών της Δώρας, Γιάννα Παναγοπούλου, μιλώντας στο «Φως στο τούνελ», η έρευνα αυτή τη στιγμή εστιάζεται στο εργασιακό περιβάλλον της 32χρονης, ενώ ο καθ' ομολογίαν δράστης αποφεύγει να απαντήσει σε κρίσιμα ερωτήματα. Αυτός είναι και ο λόγος που η οικογένεια έχει στείλει αίτημα στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου ζητώντας αναπαράσταση του εγκλήματος.

«Οπως είμαι σε θέση να γνωρίζω, η έρευνα αυτή τη στιγμή εστιάζεται στο εργασιακό περιβάλλον του θύματος. Ο δράστης αποφεύγει επίμονα να απαντήσει σε σημαντικά ερωτήματα, ενώ έχει δώσει τρεις συμπληρωματικές καταθέσεις και με καθεμιά ανασκευάζει τις προηγούμενες» τόνισε η κυρία Παναγοπούλου, την ώρα που με αγωνία αναμένεται η νέα συμπληρωματική κατάθεση του τοξικομανούς που ομολόγησε ότι σκότωσε την άτυχη Δώρα.

Keywords
Τυχαία Θέματα