Σποτ-ντροπή των Jumbo διακωμωδεί τη Ν.Δ.

Σποτ-ντροπή των Jumbo διακωμωδεί τη Ν.Δ.29.01.2018Παρασκήνιο

Θύελλα προκαλεί με τη στάση του ο «Ζορό» Ψωμιάδης

Σάλο έχει προκαλέσει η διαφήμιση της αλυσίδας καταστημάτων παιχνιδιών Jumbo για τις Απόκριες, στην οποία πρωταγωνιστεί ο -για ακόμη μία φορά προκλητικός- Παναγιώτης Ψωμιάδης. Ντυμένος...

Ζορό (όπως και πριν από λίγα χρόνια, πάλι σε Απόκριες), ο πρώην νομάρχης Θεσσαλονίκης, σύμφωνα με το σενάριο, καταφθάνει με το άλογό του για να σώσει τις Απόκριες, οι οποίες… συνελήφθησαν και μπήκαν στη φυλακή.

Οταν πετυχαίνει τον στόχο του ζητά από τον πιανίστα να παίξει το κομμάτι του, που είναι παραφρασμένος ο ύμνος της Νέας Δημοκρατίας.

Ο κ. Ψωμιάδης δεν διστάζει να φορέσει τη μάσκα και το καπέλο του, έναντι κάποιου αντιτίμου, προσβάλλοντας μια ολόκληρη παράταξη, της οποίας μάλιστα ο ίδιος υπήρξε μέλος για δεκαετίες. Και αν η αυτογελοιοποίηση αφορά μόνο τον ίδιο, δεν συμβαίνει το ίδιο με την απαράδεκτη συμπεριφορά του απέναντι στην ιστορία και στα μέλη της Ν.Δ. Σύμφωνα με κάποιες πληροφορίες, η διαφήμιση θα αποσυρθεί και ο κ. Ψωμιάδης κλήθηκε να γυρίσει ξανά το διαφημιστικό βίντεο, ωστόσο η προσβλητική πράξη έχει ήδη γίνει.

Επιμένοντας μάλιστα προκλητικά, ο απίστευτος πρώην νομάρχης Θεσσαλονίκης δεν δείχνει να μετανιώνει ούτε μετά τον θόρυβο που προκάλεσε. «Ποτέ δεν ήμουν θιασώτης ενός σύγχρονου ψεύτικου τσίρκου, ποτέ δεν φόρεσα τη μάσκα της υποκρισίας και τη μάσκα της γελοιότητας.

Περίμενε η Ν.Δ. να κάνω αυτή την κίνηση για να με θυμηθεί; Τέσσερα χρόνια δεν έχω δεχτεί ούτε ένα τηλέφωνο, ούτε ένα ''ευχαριστώ'' για τα 35 χρόνια προσφοράς μου στη Ν.Δ.» είπε σε συνέντευξή του σχολιάζοντας το θέμα και υποστηρίζοντας ότι εισέπραξε μόνο 500 ευρώ για τα «ψιλοέξοδά» του...

Σύμφωνα με πληροφορίες, παλαιοί ΟΝΝΕΔίτες οργανώνονται προκειμένου να προσφύγουν δικαστικά κατά της εταιρίας, ενώ επισήμως η Ν.Δ. «αδειάζει» τον Παναγιώτη Ψωμιάδη.

Ο γραμματέας του κόμματος Λευτέρης Αυγενάκης κατά τη διάρκεια συνέντευξής του σε εκδήλωση της ΝΟΔΕ Καβάλας ανέφερε ότι είναι γελοιότητες τόσο το σποτάκι όσο και η δήλωση. Πρόσθεσε δε ότι με όσα λέει και κάνει ο κ. Ψωμιάδης δεν ανήκει πλέον στη Νέα Δημοκρατία.

Keywords
Τυχαία Θέματα