Αμεση απάντηση από τη Ν.Δ.: «Σε πανικό το Μαξίμου, φτιάχνει εχθρούς για να σωθεί»

Αμεση απάντηση από τη Ν.Δ.: «Σε πανικό το Μαξίμου, φτιάχνει εχθρούς για να σωθεί»27.06.2018ΝΔ

Με μια λιτή ανακοίνωση και με σαφή διάθεση να απαξιώσει τις καταγγελίες του Μαξίμου για σχέδιο αποστασίας της κυβέρνησης, που εκτελούν επιχειρηματικά συμφέροντα για λογαριασμό του Κυριάκου Μητσοτάκη, απάντησε η Ν.Δ. σε όσα ακολούθησαν την ανεξαρτητοποίηση του Γιώργου Λαζαρίδη από την Κοινοβουλευτική Ομάδα των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

«Οι ένοικοι του Μαξίμου βρίσκονται πλέον σε πανικό, γιατί συνειδητοποιούν ότι καταρρέουν. Και, όπως συμβαίνει σε αυτές τις περιπτώσεις… το γαρ πολύ της θλίψεως γεννά παραφροσύνη» ήταν το λακωνικό σχόλιο του Μοσχάτου, με επίσημη ανακοίνωση του γραφείου Τύπου της Ν.Δ.
Με τον τρόπο αυτόν, η Ν.Δ. δείχνει ότι θεωρεί ανάξιες λόγου και σχολιασμού τις κυβερνητικές καταγγελίες και ταυτόχρονα αποφεύγει να εμπλακεί σε ευθεία αντιπαράθεση με το Μαξίμου, καθώς κάτι τέτοιο θα έδινε υπόσταση σε όσα υποστηρίζει η κυβέρνηση.

«Γαλάζια» στελέχη, μάλιστα, σημειώνουν ότι «η κυβέρνηση δεν ελέγχει τους βουλευτές της και κατασκευάζει εχθρούς για να διασωθεί». Στη Ν.Δ. εμφανίζονταν αιφνιδιασμένοι από την ανεξαρτητοποίηση του Γιώργου Λαζαρίδη, καθώς ο -πρώην πια- βουλευτής των ΑΝ.ΕΛ. δεν είχε δώσει κανένα δείγμα διαφοροποίησης μέχρι χθες.
«Ο Κυριάκος Σαμαράς στηρίζει τον Συμπιλίδη. Τελικά, η Ιστορία επαναλαμβάνεται ως φάρσα. Η αποστασία καθιερώνεται σαν πολιτική πρακτική» απάντησαν πηγές του κόμματος του Πάνου Καμμένου.

Στο μεταξύ, ο σύμβουλος του Κυριάκου Μητσοτάκη, Μακάριος Λαζαρίδης, σε ραδιοφωνική συνέντευξη ανέφερε ότι οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝ.ΕΛ. φέρουν ακέραια την ευθύνη για τη συμφωνία των Πρεσπών, ξεκαθαρίζοντας ότι «εάν βρούμε μπροστά μας τη συμφωνία στην περίπτωση που η κυβέρνηση θα έχει πέσει και πάμε σε εθνικές εκλογές, εμείς δεν πρόκειται να την κυρώσουμε».

Keywords
Τυχαία Θέματα