Παναγιώτης Ψωμιάδης: Άξιο τέκνο του κομματικού σωλήνα η Κατερίνα Νοτοπούλου

«Άξιο τέκνο του κομματικού σωλήνα» χαρακτήρισε την πρώην υφυπουργό Μακεδονίας – Θράκης, Κατερίνα Νοτοπούλου ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Παναγιώτης Ψωμιάδης.

«H κομματική υποψήφια του ΣΥΡΙΖΑ στο δήμο Θεσσαλονίκης

αποδεικνύει καθημερινά πως έχει τεράστιο έλλειμμα πολιτικής ανατροφής.

Επειδή προτεραιότητα για εμένα είναι τα προβλήματα της πόλης και όχι οι αερολογίες του τέκνου του κομματικού σωλήνα, παρακαλώ θερμά τους πολιτικούς της κηδεμόνες να τη συμβουλέψουν πως η έπαρση, η αμετροέπεια και η αλαζονεία δεν οδηγούν πουθενά. Σε κάθε περίπτωση οφείλει τουλάχιστον λίγο σεβασμό σε έναν άνθρωπο που εκλέγεται πρώτος από το 1982, δημοτικός σύμβουλος, βουλευτής, Νομάρχης και Περιφερειάρχης. Και αν όχι στο πρόσωπο μου, ας σεβαστεί και ας σταματήσει να προσβάλει αυτόν τον κόσμο που με τιμά όλα αυτά τα χρόνια με την εμπιστοσύνη του.

Αντιλαμβάνομαι την πολιτική στρατηγική της απαξίωσης των πάντων και των στοχευμένων επιθέσεων που ακολουθεί ώστε να κερδίσει σε αναγνωρισιμότητα και να συσπειρώσει τους εναπομείναντες ψηφοφόρους του κυβερνώντος κόμματος. Δεν θα είναι άλλωστε η πρώτη που θέλει να χτίσει πολιτική καριέρα στις πλάτες του Ψωμιάδη…».

Keywords
Τυχαία Θέματα