Το ξέσπασμα του περσινού νικητή του MasterChef: Δεν χάθηκα, άλλοι φρόντισαν για να χαθώ

O περσινός νικητής του Masterchef, Τιμολέων Διαμαντής, μιλώντας στο περιοδικό Plan B αποκάλυψε το λόγο που τον έκανε να «χαθεί» από το τηλεοπτικό σκηνικό αλλά και από τα φώτα της δημοσιότητας. Ο Τιμολέων εξήγησε πως αυτό δεν ήταν μια δική του επιλογή αλλά κάτι που έγινε σκόπιμα από τα Μέσα χωρίς ούτε ο ίδιος να γνωρίζει την αιτία.

«Περίμενα πώς και πώς να περάσει ο καιρός και να απαντήσω σε αυτό. Πίστεψε με, δεν χάθηκα, άλλοι φρόντισαν για να χαθώ! Πώς να εμφανιστώ σε εκπομπή, όταν δεν με καλούν; Πώς να δώσω συνέντευξη,

όταν δεν μου τη ζητούν; Κι εγώ περίμενα και το ήθελα πολύ να κάνω ή να είμαι σε μία εκπομπή. Ο κόσμος δυσαρεστήθηκε πολύ από όλο αυτό, 9 μήνες μετά και ακόμη μου στέλνει μηνύματα «πότε θα σε δούμε»! Κατάλαβε ότι κάτι συμβαίνει. Δεν είναι φυσιολογικό με την επιτυχία που κάναμε να μην με είδε κάποιος και να μου κάνει κάποια πρόταση» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Σχετικά με το πώς διαχειρίστηκε ο ίδιος την νίκη του είπε: «Πάντα υπάρχει το καλύτερο, εννοείται. Θεωρώ πως ναι, γιατί θα μπορούσα να είχα καταστραφεί μέσα σε ένα βράδυ. Με πλησίασε πολύς κόσμος, ελάχιστοι θέλανε πραγματικά να με βοηθήσουν. Η αλήθεια είναι πως περίμενα υπερβολικά πολύ για κάποια πρόταση από κάποια εκπομπή, που δεν ήρθε ποτέ, και δυστυχώς δεν μπήκα σε κάποια κουζίνα να δουλέψω. Βέβαια, όλα γίνονται για κάποιο λόγο και τον λόγο τον ξέρει μόνο ο Θεός».

Keywords
Τυχαία Θέματα