7+1 καλοκαιρινά παντελόνια που θα σας κάνουν να αφήσετε τα denim σας!

13:44 10/6/2021 - Πηγή: InStyle

Το καλοκαιράκι ξεκίνησε δυναμικά με τις θερμοκρασίες να είναι ήδη υψηλές, ειδικά εάν τρέχεις από το πρωί στους δρόμους της πόλης. Και επειδή οι διακοπές, όπου θα περνάμε όλη την ημέρα με τα αγαπημένα μας μαγιό και beach wear, μάλλον θα αργήσουν για τις περισσότερες, ήρθε η στιγμή να βρούμε τα κατάλληλα items που θα μας κρατήσουν δροσερές και άνετες.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Stylesight Spotlight® (@stylesightspotlight)


Εκτός από τα shorts και τις βερμούδες, που δυστυχώς δεν θεωρούνται appropriate για όλους τους εργασιακούς χώρους, τα αέρινα καλοκαιρινά παντελόνια είναι αυτά που θα μας συνοδεύσουν κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού και θα γίνουν οι καλύτεροι φίλοι μας τις μέρες που δεν είμαστε σε διάθεση για mini.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη FASHION TRENDS (@stylemilkshake)

Thong jeans: Η Irina Shayk το τόλμησε. Εσείς;


Οι επιλογές ευτυχώς για εμάς είναι πολλές με τα summer pants να βρίσκονται στο νούμερο ένα των must have κομματιών της ντουλάπας μας. Από τα basic βαμβακερά baggy pants σε neutral αποχρώσεις και τις έντονες printed cropped παντελόνες, έως τα ανάλαφρα μεταξωτά pyjama pants και τα ελαφριά καλοκαιρινά knitted παντελόνια, τα summer pants θα γίνουν η αγαπημένη σου επιλογή, αφήνοντας για λίγο πίσω μας τα denims.

5+1 τρόποι για να φορέσετε τώρα το τζιν σας

Boteh/farfetch.comMarta Ferri/matchesfashion.comEtro/farfetch.comToteme/farfetch.comJil Sander/matchesfashion.comDodo Par Or/mytheresa.comMissoni/mytheresa.comVictoria Beckham/netaporter.com

Keywords